Pastasalade met feta
Vega

Pastasalade met feta

courgette, paprika en rode pesto

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 5 gram basilicum
  • 0.5 stuk(s) courgette
  • 75 gram fusilli
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) mayonaise
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 1 eetlepel(s) rode pesto
  • 50 gram schapenfeta
  • 15 milliliter water
  • 10 gram basilicum
  • 1 stuk(s) courgette
  • 150 gram fusilli
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) paprika
  • 2 eetlepel(s) rode pesto
  • 100 gram schapenfeta
  • 30 milliliter water
  • 15 gram basilicum
  • 1.5 stuk(s) courgette
  • 225 gram fusilli
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 3 eetlepel(s) mayonaise
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 3 eetlepel(s) rode pesto
  • 150 gram schapenfeta
  • 45 milliliter water
  • 20 gram basilicum
  • 2 stuk(s) courgette
  • 300 gram fusilli
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 4 eetlepel(s) mayonaise
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) paprika
  • 4 eetlepel(s) rode pesto
  • 200 gram schapenfeta
  • 60 milliliter water

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Heb je nog een restje groente, olijven of kappertjes? Dan kun je die ook gebruiken in deze maaltijdsalade!

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de fusilli beetgaar in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water zodat de pasta al flink afkoelt.

Stap 2

Snijd de courgette in blokjes van ongeveer 1 x 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Bak de courgette met de knoflook op hoog vuur in 3 minuten beetgaar. Zet het vuur uit en breng de courgette op smaak met peper en zout.

Stap 3

Doe de pasta in een ruime schaal. Snijd de paprika in blokjes en meng samen met de courgette door de pasta.

Stap 4

Meng in een kommetje de rode pesto, de mayonaise en het water tot een dressing. Meng de dressing door de pastasalade.

Stap 5

Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur ze in grove stukken. Meng ze voor door de salade. Verkruimel de feta over de pastasalade en serveer.