Pasta rode pesto
Vlees

Pasta rode pesto

met winterpostelein, kip en tomaatjes

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram cherrytomaten
  • 100 gram kipfiletblokje(s)
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 75 gram pasta
  • 25 gram rode pesto (vers)
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 50 gram winterpostelein
  • 200 gram cherrytomaten
  • 200 gram kipfiletblokje(s)
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 150 gram pasta
  • 50 gram rode pesto (vers)
  • 1 stuk(s) ui
  • 100 gram winterpostelein
  • 300 gram cherrytomaten
  • 300 gram kipfiletblokje(s)
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 225 gram pasta
  • 75 gram rode pesto (vers)
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 150 gram winterpostelein
  • 400 gram cherrytomaten
  • 400 gram kipfiletblokje(s)
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 300 gram pasta
  • 100 gram rode pesto (vers)
  • 2 stuk(s) ui
  • 200 gram winterpostelein

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Als je het pastawater goed zout – ongeveer zo zout als zeewater – krijgt je gerecht een diepere smaak. Het zout dringt zo door tot in de pasta zelf, wat zorgt voor een heerlijk resultaat. Probeer het eens en ontdek zelf het verschil!

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

Stap 2

Snipper ondertussen de ui, halveer de tomaatjes en hak de winterpostelein fijn. Snijd indien nodig de kip in blokjes.

Stap 3

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de kip in ongeveer 6 minuten gaar op middelhoog vuur. Breng de kip op smaak met peper en zout.

Stap 4

Voeg de ui toe en bak 2 minuten mee. Voeg de tomaatjes, winterpostelein en pasta toe en warm een paar minuten door. Voeg de pesto toe, roer door en zet het vuur uit.

Stap 5

Verdeel de pasta over de borden en serveer.