Paella met chorizo
Vis

Paella met chorizo

en vis

  • 55 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram blue japonrijst
  • 0.5 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 30 gram chorizo
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 100 gram koolvisblokjes
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 5 gram paellakruiden
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 125 gram tomaten
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 200 milliliter water
  • 200 gram blue japonrijst
  • 1 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 60 gram chorizo
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 200 gram koolvisblokjes
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 10 gram paellakruiden
  • 1 stuk(s) paprika
  • 250 gram tomaten
  • 1 stuk(s) ui
  • 400 milliliter water
  • 300 gram blue japonrijst
  • 1.5 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 90 gram chorizo
  • 1 stuk(s) citroen
  • 300 gram koolvisblokjes
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 15 gram paellakruiden
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 375 gram tomaten
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 600 milliliter water
  • 400 gram blue japonrijst
  • 2 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 120 gram chorizo
  • 1 stuk(s) citroen
  • 400 gram koolvisblokjes
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 20 gram paellakruiden
  • 2 stuk(s) paprika
  • 500 gram tomaten
  • 2 stuk(s) ui
  • 800 milliliter water

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

De paellakruiden zijn samengesteld uit verschillende specerijen, kruiden en groentes. Schud het zakje eerst goed voordat je de juiste hoeveelheid afmeet, zodat alle ingrediënten goed gemixt zijn.

Inkoper Evelien

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de chorizo in kleine blokjes. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan (of paellapan als je die hebt) en bak de chorizoblokjes ongeveer 5 minuten op laag vuur..

Stap 2

Snipper ondertussen de ui, snijd de paprika in reepjes en de tomaten in partjes. Voeg de ui en paprika toe aan de chorizo en bak op middelhoog vuur 5 minuten mee.

Stap 3

Maak ondertussen in een steelpan bouillon van het bouillonblokje en het water.

Stap 4

Voeg de rijst en de paellakruiden toe en bak 3 minuten mee. Voeg de bouillon, tomaten en koolvisblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de paella met de deksel op de pan in 25 minuten gaar worden. Haal de laatste 5 minuten de deksel van de pan.

Stap 5

Boen ondertussen de citroen schoon, snijd in partjes en leg op de paella. Serveer de paella in de pan.