Noedelsalade met kip,
Vlees

Noedelsalade met kip,

spitskool en paprika

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 eetlepel(s) ketjap
  • 100 gram kipdijfilet blokjes
  • 1 eetlepel(s) mayonaise
  • 5 gram munt
  • 60 gram noedels
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 0.25 stuk(s) spitskool
  • 25 gram taugé
  • 0.25 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 eetlepel(s) ketjap
  • 200 gram kipdijfilet blokjes
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 10 gram munt
  • 120 gram noedels
  • 1 stuk(s) paprika
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 0.5 stuk(s) spitskool
  • 50 gram taugé
  • 0.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 3 eetlepel(s) ketjap
  • 300 gram kipdijfilet blokjes
  • 3 eetlepel(s) mayonaise
  • 15 gram munt
  • 180 gram noedels
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 3 eetlepel(s) sesamolie
  • 0.75 stuk(s) spitskool
  • 75 gram taugé
  • 0.75 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 eetlepel(s) ketjap
  • 400 gram kipdijfilet blokjes
  • 4 eetlepel(s) mayonaise
  • 20 gram munt
  • 240 gram noedels
  • 2 stuk(s) paprika
  • 4 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 stuk(s) spitskool
  • 100 gram taugé
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 56.45 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Heb je een mandoline of keukenmachine? Gebruik die dan om de kool mee te snijden. Je kunt de kool na het snijden met een scheutje azijn of limoensap met de hand fijnknijpen om hem wat zachter te maken.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Doe de noedels in een ruime schaal.

Stap 2

Snijd de kool in parten en snijd de parten vervolgens in flinterdunne plakjes. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd de blaadjes in reepjes. Meng de kool, paprika, taugé en munt door de noedels.

Stap 3

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kipblokjes in circa 8 minuten gaar. Voeg een scheutje ketjap toe, schep even om en zet het vuur uit. Voeg de kip toe aan de salade.

Stap 4

Doe de sesamolie, mayonaise en de rest van de ketjap in kommetje en klop met een garde tot een dressing. Meng de dressing door de noedelsalade.

Stap 5

Verdeel de noedelsalade over de (diepe) borden en serveer.