Noedels met gebakken paddenstoelen
en teriyaki groente
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stuk(s) broccoli
- 100 gram paddenstoelenmix
- 0.5 stuk(s) paprika
- 25 milliliter teriyaki saus
- 0.5 stuk(s) ui
- 80 gram woknoedels
- 0.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 0.5 stuk(s) broccoli
- 200 gram paddenstoelenmix
- 1 stuk(s) paprika
- 50 milliliter teriyaki saus
- 1 stuk(s) ui
- 160 gram woknoedels
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 0.75 stuk(s) broccoli
- 300 gram paddenstoelenmix
- 1.5 stuk(s) paprika
- 75 milliliter teriyaki saus
- 1.5 stuk(s) ui
- 240 gram woknoedels
- 1.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 stuk(s) broccoli
- 400 gram paddenstoelenmix
- 2 stuk(s) paprika
- 100 milliliter teriyaki saus
- 2 stuk(s) ui
- 320 gram woknoedels
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip!
Heb je nog restjes groenten zoals wortel of prei liggen? Die kun je ook in dit gerecht verwerken. Gewoon klein snijden en mee roerbakken met de ui en paprika!
Chef Colette
Bereidingswijze
Breng een laag water aan de kook in een kookpan. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 2 minuten en giet af in een zeef. Spoel even af met koud water en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de paddenstoelenmix (champignons en shiitake) in plakjes, de ui in halve ringen en de paprika in reepjes.
Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de paddenstoelen 4 minuten op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg de broccoli en teriyakisaus toe en roerbak nog 2 minuten op middelhoog vuur.
Kook de ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel ze even af.
Verdeel de noedels over diepe borden of kommen, schep de groenten en paddenstoelen in teriyakisaus erop en serveer.