Loempia-omeletten
Vega

Loempia-omeletten

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 3 stuk(s) eieren
  • 50 gram noedels
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 75 gram prei
  • 15 milliliter tamari sojasaus
  • 25 gram taugé
  • 75 gram witte kool
  • 75 gram wortel
  • 6 stuk(s) eieren
  • 100 gram noedels
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 150 gram prei
  • 30 milliliter tamari sojasaus
  • 50 gram taugé
  • 150 gram witte kool
  • 150 gram wortel
  • 9 stuk(s) eieren
  • 150 gram noedels
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 225 gram prei
  • 45 milliliter tamari sojasaus
  • 75 gram taugé
  • 225 gram witte kool
  • 225 gram wortel
  • 12 stuk(s) eieren
  • 200 gram noedels
  • 4 eetlepel(s) olie
  • 300 gram prei
  • 60 milliliter tamari sojasaus
  • 100 gram taugé
  • 300 gram witte kool
  • 300 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 0.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met sweet chilisaus.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de prei in dunne ringetjes en was zorgvuldig in een zeef. Snijd de witte kool in parten en vervolgens in zo dun mogelijke reepjes. Rasp de wortel grof.

Stap 2

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3

Breek de eieren boven een kom, voeg een scheut water toe en klop ze los met een vork of garde.

Stap 4

Verhit een scheutje olie in 1 of 2 koekenpannen en bak per persoon 2 dunne omeletten. Leg ze op een bord en houd ze warm onder een deksel.

Stap 5

Verhit in een wok een scheutje olie en roerbak de kool, prei en wortel in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de noedels en taugé toe en roerbak nog 1-2 min. Proef en voeg tamari naar smaak toe.

Stap 6

Leg op elk bord 2 omeletten, verdeel de vulling over de omeletten, klap ze dubbel en serveer