Katsu curry met tofu
Vegan

Katsu curry met tofu

en noedels

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) garam masala
  • 1 theelepel(s) kerrie
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 eetlepel(s) maizena
  • 20 gram panko
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram spinazie
  • 100 gram tofu curry
  • 30 milliliter water
  • 75 gram woknoedels
  • 125 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 theelepel(s) garam masala
  • 2 theelepel(s) kerrie
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 2 eetlepel(s) maizena
  • 40 gram panko
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram spinazie
  • 200 gram tofu curry
  • 60 milliliter water
  • 150 gram woknoedels
  • 250 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 3 theelepel(s) garam masala
  • 3 theelepel(s) kerrie
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 300 milliliter kokosmelk
  • 3 eetlepel(s) maizena
  • 60 gram panko
  • 3 eetlepel(s) sojasaus
  • 150 gram spinazie
  • 300 gram tofu curry
  • 90 milliliter water
  • 225 gram woknoedels
  • 375 gram wortel
  • 6 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 theelepel(s) garam masala
  • 4 theelepel(s) kerrie
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 4 eetlepel(s) maizena
  • 75 gram panko
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 200 gram spinazie
  • 400 gram tofu curry
  • 120 milliliter water
  • 300 gram woknoedels
  • 500 gram wortel
  • 8 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 0.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de tofu in plakken van 1 cm dik. Doe de panko in een diep bord. Meng de maizena met het water een snuf zout en de helft van de kerrie. Haal de stukken tofu door het papje en vervolgens door de panko.

Stap 2

Was de spinazie en laat goed uitlekken. Schrap of was de wortels en snijd in blokjes. Snijd de knoflook fijn.

Stap 3

Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan. Bak de wortel en de knoflook ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de garam masala en de rest van de kerrie toe en bak 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk en de sojasaus toe en breng aan de kook. Laat de currysaus op laag vuur ongeveer 10 minuten inkoken.

Stap 4

Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

Stap 5

Verhit ondertussen een flinke laag olie in een ruime koekenpan en bak gepaneerde tofu in ongeveer 4 minuten goudbruin op middelhoog vuur. Keer af en toe.

Stap 6

Meng de spinazie door de currysaus en laat 2 minuten slinken. Verdeel de noedels over diepe borden. Schep de groentecurrrysaus over de noedels. Leg de plakken knapperige, gebakken tofu erop en serveer.