Groene viscurry
Vis

Groene viscurry

met paksoi

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) courgette
  • 30 gram groene currypasta
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 150 milliliter kokosmelk
  • 120 gram koolvisblokjes
  • 0.25 stuk(s) paksoi
  • 75 gram rijst
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 1 stuk(s) courgette
  • 60 gram groene currypasta
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 300 milliliter kokosmelk
  • 240 gram koolvisblokjes
  • 0.5 stuk(s) paksoi
  • 150 gram rijst
  • 1 stuk(s) ui
  • 1.5 stuk(s) courgette
  • 90 gram groene currypasta
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 360 gram koolvisblokjes
  • 0.75 stuk(s) paksoi
  • 225 gram rijst
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 2 stuk(s) courgette
  • 120 gram groene currypasta
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 600 milliliter kokosmelk
  • 480 gram koolvisblokjes
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 300 gram rijst
  • 2 stuk(s) ui

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 30.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Wil je de curry nog authentieker laten smaken? Bestrooi dan met verse koriander en knijp er een partje limoen boven.

Inkoper Evelien

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Was de paksoi, haal de onderkant eraf en snijd grof. Snijd de courgette in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Stap 3

Verhit een scheut olie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de ui en knoflook, samen met courgette. Voeg na 5 minuten de currypasta toe en bak een paar minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.

Stap 4

Voeg de koolvis en de paksoi toe aan de curry en laat 8-10 min. garen op laag vuur, met de deksel op de pan.

Stap 5

Verdeel de rijst met curry over de (diepe) borden en serveer.