Tagliatelle met halloumi
Vega

Tagliatelle met halloumi

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 100 gram halloumi
  • 25 gram hangop
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 100 gram snacktomaatjes
  • 0.25 stuk(s) spitskool
  • 75 gram tagliatelle
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 50 gram veldsla
  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 200 gram halloumi
  • 50 gram hangop
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 gram snacktomaatjes
  • 0.5 stuk(s) spitskool
  • 150 gram tagliatelle
  • 1 stuk(s) ui
  • 100 gram veldsla
  • 3 stuk(s) groene paprika
  • 300 gram halloumi
  • 75 gram hangop
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 300 gram snacktomaatjes
  • 0.5 stuk(s) spitskool
  • 225 gram tagliatelle
  • 2 stuk(s) ui
  • 150 gram veldsla
  • 4 stuk(s) groene paprika
  • 400 gram halloumi
  • 100 gram hangop
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 400 gram snacktomaatjes
  • 1 stuk(s) spitskool
  • 300 gram tagliatelle
  • 2 stuk(s) ui
  • 200 gram veldsla

Bereidingswijze

Stap 1

Halveer de groene paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel en hak de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Verwijder de stronk van de spitskool. Snijd de spitskool in reepjes, net zo breed als de tagliatelle. Snijd de snacktomaatjes in vieren. Was de veldsla en verwijder de stukjes met zand.

Stap 2

Breng in een kookpan ruim water met zout aan de kook. Kook de tagliatelle af volgens de verpakking. Spoel deze na het koken kort af.

Stap 3

Verwarm in een hapjespan een scheut olijfolie en voeg de knoflook, paprika, spitskool en ui toe. Bak het geheel voor 1 minuut, voeg de tomaatjes en Italiaanse kruiden toe en laat het geheel ca. 10 minuten sudderen op laag vuur.

Stap 4

Snijd de halloumi in plakken van ca 1 cm dik. Dresseer met een scheut olijfolie en bestrooi eventueel nog extra met Italiaanse kruiden. Verwarm een koekenpan en bak de plakken halloumi goudbruin en krokant.

Stap 5

Voeg de hangop en de helft van de veldsla toe aan de groentes en verwarm het geheel voor 1 minuut door. Voeg de gekookte tagliatelle toe, roer door en breng op smaak met peper en zout.

Stap 6

Serveer de romige pasta met de gebakken halloumi en garneer met de rest van de veldsla.