Burrito's met chili sin carne
Vegan

Burrito's met chili sin carne

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 0.5 stuk(s) groene paprika
  • 0.5 blik(ken) kidneybonen uit blik
  • 0.5 theelepel(s) komijnpoeder
  • 70 gram mais in blik
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 100 milliliter passata
  • 50 gram plantaardige geraspte kaas
  • 1 eetlepel(s) plantaardige zure room
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 2 stuk(s) tortilla wraps
  • 75 gram wortel
  • 2 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 1 blik(ken) kidneybonen uit blik
  • 1 theelepel(s) komijnpoeder
  • 140 gram mais in blik
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 milliliter passata
  • 100 gram plantaardige geraspte kaas
  • 2 eetlepel(s) plantaardige zure room
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 4 stuk(s) tortilla wraps
  • 150 gram wortel
  • 3 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 1.5 stuk(s) groene paprika
  • 1.5 blik(ken) kidneybonen uit blik
  • 1.5 theelepel(s) komijnpoeder
  • 210 gram mais in blik
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 300 milliliter passata
  • 150 gram plantaardige geraspte kaas
  • 3 eetlepel(s) plantaardige zure room
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 225 gram wortel
  • 4 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 2 blik(ken) kidneybonen uit blik
  • 2 theelepel(s) komijnpoeder
  • 280 gram mais in blik
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 400 milliliter passata
  • 200 gram plantaardige geraspte kaas
  • 4 eetlepel(s) plantaardige zure room
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 8 stuk(s) tortilla wraps
  • 300 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 0.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Leg de vulling in het midden, maar niet te dicht bij de randen. Vouw eerst de zijkanten naar binnen, rol dan stevig van onder naar boven. Zo rol je een stevige burrito!

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Snipper de ui. Snijd de groene paprika in blokjes. Snijd de wortel in kleine blokjes van ½ x ½ centimeter. Laat de mais en kidneybonen uitlekken in een zeef.

Stap 3

Verhit een scheutje olie in een ruime koekenpan en bak de ui, paprika en wortel 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de gemalen komijn en het paprikapoeder toe en bak 1-2 minuten mee.

Stap 4

Voeg de kidneybonen, maïskorrels, passata en een klein scheutje water toe en breng het geheel aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken en zet dan het vuur uit.

Stap 5

Schep het bonenmengsel op de wraps. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal. Strooi de plantaardige geraspte kaas over de opgerolde wraps. Bak ze 10-12 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

Stap 6

Neem de schaal met burrito’s uit de oven en serveer ze met de plantaardige zure room er apart bij.