Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 125 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 1/2 stuk rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 stuk paprika
  • 75 gram rucola
  • 50 gram notenpesto
  • 10 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.

Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 250 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 1 stuk rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 stuk paprika
  • 150 gram rucola
  • 100 gram notenpesto
  • 20 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.

Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 375 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 1 stuk rode ui
  • 225 tenen knoflook
  • 2 stuks paprika
  • 200 gram rucola
  • 130 gram notenpesto
  • 30 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.

Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 500 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 2 stuks rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 stuks paprika
  • 250 gram rucola
  • 200 gram notenpesto
  • 40 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.

Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 675 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 3 stuks paprika
  • 300 gram rucola
  • 230 gram notenpesto
  • 50 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.

Zomerse waterkers ravioli Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Kook de ravioli in goed gezouten water. Let op: omdat het verse pasta is, hoef je het maar heel kort te koken. De marge is 2-4 minuten.

Ingredienten

  • 750 gram ravioli waterkers/ricotta
  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 3 stuks paprika
  • 350 gram rucola
  • 260 gram notenpesto
  • 60 gram pompoenpitten

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, vergiet, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Maak de rode ui schoon en snijd fijn. Was de paprika en snijd in blokjes.

STAP 2: ROOSTEREN Verwarm een druppeltje olijfolie in de hapjespan en voeg de pompoenpitten toe. Rooster tot ze licht beginnen te kleuren. Schep uit de pan en laat uitlekken op een keukenpapiertje.

STAP 3: BAKKEN Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in de pan waarin de pitten zijn geroosterd en smoor er de knoflook, paprika en de rode ui in aan. Laat nog 4 minuten smoren.

STAP 4: SMOREN Kook ondertussen de ravioli al dente in ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rucola toe en laat het kort slinken in het water. Giet dan de ravioli en rucola af.

STAP 5: TOEVOEGEN Voeg de ravioli en rucola toe aan de groenten, schep om en voeg de pesto toe. Breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 6: SERVEREN Schep in diepe borden en bestrooi met de geroosterde pompoenpitten.