Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1/2 stuk rode ui
  • 1/2 teen knoflook
  • 1/2 stuk prei
  • 200 gram trostomaat
  • 2 1/2 deciliter bouillon
  • 1 stuk broodstick
  • 1/2 blik cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.

Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1 stuk rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 stuk prei
  • 400 gram trostomaat
  • 5 deciliter bouillon
  • 2 stuks broodstick
  • 1/2 blik cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.

Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1 1/2 stuks rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk prei
  • 600 gram trostomaat
  • 7 1/2 deciliter bouillon
  • 3 stuks broodstick
  • 3/4 blik cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.

Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 1 1/2 stuks prei
  • 800 gram trostomaat
  • 10 deciliter bouillon
  • 4 stuks broodstick
  • 1 blik cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.

Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 1/2 stuk rode ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 stuks prei
  • 1000 gram trostomaat
  • 12 1/2 deciliter bouillon
  • 5 stuks broodstick
  • 2 blikken cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.

Zomerse tomatensoep Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 3 stuks rode ui
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 stuks prei
  • 1200 gram trostomaat
  • 15 deciliter bouillon
  • 6 stuks broodstick
  • 2 blikken cannellini bonen
  • naar smaak groene pesto

Benodigdheden

1 kookpan, 1 soeppan, snijplank, mesje & vergiet.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de cannelini bonen uitlekken

Maak ondertussen de ui schoon en snipper grof. Snijd de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de tomaten in grove stukken.

Verwarm een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit er de ui, de knoflook en de prei met de tomaat in aan. Zet het vuur hoger, zodat de tomaat het vocht begint los te laten. Blus af met de bouillon, breng aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.

Leg de broodsticks op een bakplaat en warm deze +/- 10 minuten op in de voorverwarmde oven.

Voeg de bonen toe aan de soep en warm in enkele minuten goed door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Schep de tomatensoep in diepe borden en schep er de pesto op. Serveer met de warme broodsticks.