Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1/2 stuk rozemarijn focaccia
  • 50 gram tapenade bruschetta
  • 1/2 stuk paprika
  • 75 gram San Marzano tomaten
  • 1/4 stuk courgette
  • 30 gram belegen kaas
  • 15 gram basilicum
  • 100 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over

Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1 stuk rozemarijn focaccia
  • 100 gram tapenade bruschetta
  • 1 stuk paprika
  • 150 gram San Marzano tomaten
  • 1/2 stuk courgette
  • 60 gram belegen kaas
  • 30 gram basilicum
  • 200 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over

Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 1 1/2 stuk rozemarijn focaccia
  • 150 gram tapenade bruschetta
  • 1 stuk paprika
  • 200 gram San Marzano tomaten
  • 1 stuk courgette
  • 90 gram belegen kaas
  • 30 gram basilicum
  • 300 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over

Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 stuks rozemarijn focaccia
  • 200 gram tapenade bruschetta
  • 2 stuks paprika
  • 250 gram San Marzano tomaten
  • 1 1/2 stuk courgette
  • 120 gram belegen kaas
  • 40 gram basilicum
  • 400 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over

Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 1/2 stuks rozemarijn focaccia
  • 250 gram tapenade bruschetta
  • 2 stuks paprika
  • 300 gram San Marzano tomaten
  • 2 stuks courgette
  • 150 gram belegen kaas
  • 40 gram basilicum
  • 500 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over

Zomerse focaccia Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 3 stuks rozemarijn focaccia
  • 300 gram tapenade bruschetta
  • 2 stuks paprika
  • 350 gram San Marzano tomaten
  • 2 stuks courgette
  • 180 gram belegen kaas
  • 50 gram basilicum
  • 600 gram koolvisfilet

Benodigdheden

1 grote bakplaat, rasp en snijplank met mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 220 graden met de bovenwarmte aan. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd het brood horizontaal doormidden en leg op het bakpapier.

STAP 2: SNIJDEN Maak ondertussen de paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de courgette in mooie plakken. Snijd de tomaatjes door de helft. Rasp de kaas.

STAP 3: INSMEREN Smeer het brood in met de bruschetta tapenade en leg daar dakpansgewijs de plakjes courgette op. Besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper.

STAP 4: VERDELEN Verdeel er dan de paprika en tomaat over en verdeel er de geraspte kaas overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 minuten mooi goudbruin

STAP 5: BAKKEN Hak ondertussen de basilicum grof.. Snijd de koolvis in plakjes. Voeg de koolvisstukjes na 10 minuten toe aan de pizza en laat nog 5 minuten bakken.

STAP 6: SERVEREN Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Maal er nog wat versgemalen peper over