Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks Shanghai paksoi
  • 125 gram Shii-take
  • 1 stuks rode ui
  • 65 gram volkoren woknoedels
  • 100 gram tofu
  • 200 gram zwarte bonen
  • 2 el sojasaus
  • 2 el water
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 250 gram Shii-take
  • 1,5 stuks rode ui
  • 125 gram volkoren woknoedels
  • 200 gram tofu
  • 400 gram zwarte bonen
  • 4 el sojasaus
  • 4 el water
  • 2 tenen knoflook
  • 3 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 375 gram Shii-take
  • 2 stuks rode ui
  • 190 gram volkoren woknoedels
  • 300 gram tofu
  • 600 gram zwarte bonen
  • 6 el sojasaus
  • 6 el water
  • 3 tenen knoflook
  • 4,5 cm gember
  • 2 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks Shanghai paksoi
  • 500 gram Shii-take
  • 3 stuks rode ui
  • 250 gram volkoren woknoedels
  • 400 gram tofu
  • 800 gram zwarte bonen
  • 8 el sojasaus
  • 8 el water
  • 4 tenen knoflook
  • 6 cm gember
  • 3 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks Shanghai paksoi
  • 625 gram Shii-take
  • 4 stuks rode ui
  • 315 gram volkoren woknoedels
  • 500 gram tofu
  • 1 kg zwarte bonen
  • 10 el sojasaus
  • 10 el water
  • 5 tenen knoflook
  • 7,5 cm gember
  • 4 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks Shanghai paksoi
  • 750 gram Shii-take
  • 5 stuks rode ui
  • 380 gram volkoren woknoedels
  • 600 gram tofu
  • 1 kg zwarte bonen
  • 12 el sojasaus
  • 12 el water
  • 6 tenen knoflook
  • 9 cm gember
  • 5 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen.

Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.