Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks Shanghai paksoi
  • 125 gram champignons
  • 1 stuks rode ui
  • 2 stuks eieren
  • 65 gram woknoedels
  • 200 gram zwarte bonen
  • 2 el sojasaus
  • 2 el water
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 250 gram champignons
  • 1 stuks rode ui
  • 4 stuks eieren
  • 125 gram woknoedels
  • 400 gram zwarte bonen
  • 4 el sojasaus
  • 4 el water
  • 2 tenen knoflook
  • 3 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 375 gram champignons
  • 2 stuks rode ui
  • 6 stuks eieren
  • 190 gram woknoedels
  • 600 gram zwarte bonen
  • 6 el sojasaus
  • 6 el water
  • 3 tenen knoflook
  • 4,5 cm gember
  • 2 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks Shanghai paksoi
  • 500 gram champignons
  • 3 stuks rode ui
  • 8 stuks eieren
  • 250 gram woknoedels
  • 800 gram zwarte bonen
  • 8 el sojasaus
  • 8 el water
  • 4 tenen knoflook
  • 6 cm gember
  • 3 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks Shanghai paksoi
  • 625 gram champignons
  • 4 stuks rode ui
  • 10 stuks eieren
  • 315 gram woknoedels
  • 1 kg zwarte bonen
  • 10 el sojasaus
  • 10 el water
  • 5 tenen knoflook
  • 7,5 cm gember
  • 4 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks Shanghai paksoi
  • 750 gram champignons
  • 5 stuks rode ui
  • 12 stuks eieren
  • 380 gram woknoedels
  • 1 kg zwarte bonen
  • 12 el sojasaus
  • 12 el water
  • 6 tenen knoflook
  • 9 cm gember
  • 5 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Kluts te eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart.

Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm.

Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.