Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram kipfilet
  • 1 stuks Shanghai paksoi
  • 125 gram champignons
  • 1 stuks rode ui
  • 65 gram volkoren woknoedels
  • 200 gram zwarte bonen
  • 2 el sojasaus
  • 2 el water
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.

Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram kipfilet
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 250 gram champignons
  • 1 stuks rode ui
  • 125 gram volkoren woknoedels
  • 400 gram zwarte bonen
  • 4 el sojasaus
  • 4 el water
  • 2 tenen knoflook
  • 3 cm gember
  • 1 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.

Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 450 gram kipfilet
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 375 gram champignons
  • 2 stuks rode ui
  • 190 gram volkoren woknoedels
  • 600 gram zwarte bonen
  • 6 el sojasaus
  • 6 el water
  • 3 tenen knoflook
  • 4,5 cm gember
  • 2 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.

Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 600 gram kipfilet
  • 4 stuks Shanghai paksoi
  • 500 gram champignons
  • 3 stuks rode ui
  • 250 gram volkoren woknoedels
  • 800 gram zwarte bonen
  • 8 el sojasaus
  • 8 el water
  • 4 tenen knoflook
  • 6 cm gember
  • 3 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.

Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 750 gram kipfilet
  • 5 stuks Shanghai paksoi
  • 625 gram champignons
  • 4 stuks rode ui
  • 315 gram volkoren woknoedels
  • 1 kg zwarte bonen
  • 10 el sojasaus
  • 10 el water
  • 5 tenen knoflook
  • 7,5 cm gember
  • 4 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.

Volkorennoedels met kip en zwarte bonensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 900 gram kipfilet
  • 6 stuks Shanghai paksoi
  • 750 gram champignons
  • 5 stuks rode ui
  • 380 gram volkoren woknoedels
  • 1 kg zwarte bonen
  • 12 el sojasaus
  • 12 el water
  • 6 tenen knoflook
  • 9 cm gember
  • 5 tl chilivlokken

Benodigdheden

Benodigdheden: wok, staafmixer, kookpan

Beschrijving

Volkorennoedels met kip, Shanghai paksoi en zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn.

Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes.

Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Pel de rode ui en snipper deze fijn.

Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukken van 3 cm en indien nodig de kip in blokjes. 

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de kip en rode ui gaar in 3 minuten.

Voeg daarna de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten.

Meng de gekookte noedels door de groenten.