Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 1 stuks puntpaprika
  • 0,5 stuks aubergine
  • 2 stuks portobello
  • 1 stuks gele ui
  • 75 gram volkoren lasagnevellen
  • 250 milliliter tomatensaus
  • 1 eetlepel verse oregano
  • 100 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven. 

Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 2 stuks puntpaprika
  • 1 stuks aubergine
  • 3 stuks portobello
  • 1 stuks gele ui
  • 150 gram volkoren lasagnevellen
  • 500 milliliter tomatensaus
  • 2 eetlepels verse oregano
  • 200 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven. 

Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 3 stuks puntpaprika
  • 1,5 stuks aubergine
  • 4 stuks portobello
  • 2 stuks gele ui
  • 225 gram volkoren lasagnevellen
  • 750 milliliter tomatensaus
  • 3 eetlepels verse oregano
  • 300 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven. 

Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 4 stuks puntpaprika
  • 2 stuks aubergine
  • 5 stuks portobello
  • 2 stuks gele ui
  • 300 gram volkoren lasagnevellen
  • 1 liter tomatensaus
  • 4 eetlepels verse oregano
  • 400 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven. 

Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 5 stuks puntpaprika
  • 2,5 stuks aubergine
  • 6 stuks portobello
  • 3 stuks gele ui
  • 375 gram volkoren lasagnevellen
  • 1,25 liter tomatensaus
  • 5 eetlepels verse oregano
  • 500 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven. 

Volkoren lasagne met puntpaprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten + 40 minuten oventijd

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (1 uur)

Ingredienten

  • 6 stuks puntpaprika
  • 3 stuks aubergine
  • 7 stuks portobello
  • 4 stuks gele ui
  • 450 gram volkoren lasagnevellen
  • 1,5 liter tomatensaus
  • 6 eetlepels verse oregano
  • 600 gram cannellini bonen

Benodigdheden

Oven met ovenschaal, bakpan

Bereidingswijze

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

Pel de ui en snipper deze grof.

Snijd ondertussen de punt paprika’s in ringen van ½ cm dik en de aubergine in plakjes. 

Verwarm een scheutje olijfolie in de bakpan en bak de aubergine allereerst aan twee kanten bruin en haal uit de pan. 

Fruit vervolgens de ui kort aan in dezelfde pan, voeg de paprika en de oregano toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Voeg daarna de tomatensaus en cannellini bonen toe, breng op smaak met peper en zout en laat dit 2 minuten doorkoken.

Maak de lasagne in laagjes met de lasagnevellen, gevulde tomatensaus en plakjes gebakken aubergine. Het is vooral belangrijk dat je ook weer eindigt met tomatensaus.

Plaats vervolgens de lasagne voor 20 minuten in het midden van de oven. 

Snijd ondertussen elke portobello horizontaal in 3 plakken en marineer met olijfolie, peper en zout.

Als de lasagne 20 minuten in de oven is geweest verdeel je de portobello plakken over de lasagne.

Plaats de lasagne vervolgens nog voor 20 minuten in de oven.