Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 150 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 100 gram cherrytomaten
  • 150 gram spinazie
  • 200 milliliter water
  • 100 gram orzo
  • 0,5 stuks visbouillonblokje
  • 10 gram peterselie
  • 0,25 stuks rode peper
  • 0,5 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.

Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 300 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 200 gram cherrytomaten
  • 250 gram spinazie
  • 400 milliliter water
  • 200 gram orzo
  • 1 stuks visbouillonblokje
  • 20 gram peterselie
  • 0,5 stuks rode peper
  • 1 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.

Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 450 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 300 gram cherrytomaten
  • 400 gram spinazie
  • 600 milliliter water
  • 300 gram orzo
  • 1,5 stuks visbouillonblokje
  • 30 gram peterselie
  • 0,75 stuks rode peper
  • 1,5 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.

Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 600 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 400 gram cherrytomaten
  • 500 gram spinazie
  • 800 milliliter water
  • 400 gram orzo
  • 2 stuks visbouillonblokje
  • 40 gram peterselie
  • 1 stuks rode peper
  • 2 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.

Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 750 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 500 gram cherrytomaten
  • 750 gram spinazie
  • 1000 milliliter water
  • 500 gram orzo
  • 2,5 stuks visbouillonblokje
  • 50 gram peterselie
  • 1,25 stuks rode peper
  • 2,5 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.

Visschotel met orzo uit de oven Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 900 gram vistrio (zalm, koolvis, kabeljauw)
  • 600 gram cherrytomaten
  • 800 gram spinazie
  • 1200 milliliter water
  • 600 gram orzo
  • 3 stuks visbouillonblokje
  • 60 gram peterselie
  • 1,5 stuks rode peper
  • 3 stuks citroen

Benodigdheden

Ovenschaal, waterkoker, snijplank, dunschiller en mesje, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis en dep droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes (was hierna goed je handen). Snijd de vis in gelijke grove stukken. Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 KOKEN Kook water in de waterkoker en los vervolgens het bouillonblokje in een pan of maatbeker op in het gekookte water.

STAP 4 MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal samen met de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de visbouillon toe.

STAP 5 BAKKEN Bak de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven, spatel de spinazie erdoor en verdeel de vis stukken over het geheel en plaats terug in de oven voor 5 à 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp.