Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 100 gr tomaten
  • 0,25 st oranje bloemkool
  • 10 gr basilicum
  • 0,25 st flute
  • 0,25 blik cannellinibonen
  • 0,25 blik rode peper
  • 1 el tomatenpuree
  • 0,5 st knoflookteen
  • 250 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.

Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 200 gr tomaten
  • 0,5 st oranje bloemkool
  • 20 gr basilicum
  • 0,5 st flute
  • 0,5 blik cannellinibonen
  • 0,5 blik rode peper
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 st knoflookteen
  • 500 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.

Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr tomaten
  • 0,75 st oranje bloemkool
  • 25 gr basilicum
  • 0,75 st flute
  • 0,75 blik cannellinibonen
  • 0,75 blik rode peper
  • 3 el tomatenpuree
  • 1,5 st knoflookteen
  • 750 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.

Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 400 gr tomaten
  • 1 st oranje bloemkool
  • 30 gr basilicum
  • 1 st flute
  • 1 blik cannellinibonen
  • 1 blik rode peper
  • 4 el tomatenpuree
  • 2 st knoflookteen
  • 1000 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.

Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 500 gr tomaten
  • 1,25 st oranje bloemkool
  • 35 gr basilicum
  • 1,25 st flute
  • 1,25 blik cannellinibonen
  • 1,25 blik rode peper
  • 5 el tomatenpuree
  • 2,5 st knoflookteen
  • 1250 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.

Toscaanse herdersoep met oranje bloemkool, cannellinibonen en basilicum Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 600 gr tomaten
  • 1,5 st oranje bloemkool
  • 40 gr basilicum
  • 1,5 st flute
  • 1,5 blik cannellinibonen
  • 1,5 blik rode peper
  • 6 el tomatenpuree
  • 3 st knoflookteen
  • 1500 ml groentebouillon

Benodigdheden

Snijplank en mes
(Gietijzeren) soeppan
Ovenrooster
Vergiet
Maatbeker

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden om het brood af te bakken.

STAP 2: Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder het kroontje en de zaadjes en snijd fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de stronk in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3: Verwarm een scheutje olijfolie in de soeppan. Fruit de knoflook 1-2 minuten aan, samen met de tomatenpuree. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes toe voeg naar smaak rode peper toe. 

STAP 4: Schenk de groentebouillon erbij, breng aan de kook en laat het geheel 6-8 minuten rustig koken. Spoel de bonen schoon en voeg ze toe aan de soep. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

STAP 5: Pluk de blaadjes basilicum en snijd de helft fijn. Proef de soep en breng op smaak met de gesneden basilicum, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de soep over diepe borden en maak af met de achtergehouden blaadjes basilicum. Serveer samen met het brood.