Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 150 gr koolvisfilet
  • 50 gr zeekraal
  • 0.5 st rode ui
  • 100 gr tomaten
  • 0.25 st citroen
  • 100 gr volkoren spaghetti
  • 0.25 st rode peper
  • 0.5 teen knoflook

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, kom, hapjespan, kookpan, kopje, rasp, citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. (Let op! De uien en tomaten gaan in 2 recepten deze week). Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn.

STAP 3: Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 300 gr koolvisfilet
  • 100 gr zeekraal
  • 1 st rode ui
  • 200 gr tomaten
  • 0.5 st citroen
  • 200 gr volkoren spaghetti
  • 0.5 st rode peper
  • 1 teen knoflook

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, kom, hapjespan, kookpan, kopje, rasp, citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. (Let op! De uien en tomaten gaan in 2 recepten deze week). Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn.

STAP 3: Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 450 gr koolvisfilet
  • 150 gr zeekraal
  • 1.5 st rode ui
  • 300 gr tomaten
  • 0.75 st citroen
  • 300 gr volkoren spaghetti
  • 0.75 st rode peper
  • 1.5 teen knoflook

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, kom, hapjespan, kookpan, kopje, rasp, citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. (Let op! De uien en tomaten gaan in 2 recepten deze week). Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn.

STAP 3: Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 600 gr koolvisfilet
  • 200 gr zeekraal
  • 2 st rode ui
  • 400 gr tomaten
  • 1 st citroen
  • 400 gr volkoren spaghetti
  • 1 st rode peper
  • 2 teen knoflook

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, kom, hapjespan, kookpan, kopje, rasp, citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. (Let op! De uien en tomaten gaan in 2 recepten deze week). Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn.

STAP 3: Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.