Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 100 gr koolvisblokjes
  • 50 gr zeekraal
  • 0,5 st rode ui
  • 0,25 st citroen
  • 150 gr trostomaten
  • 100 gr volkoren spaghetti
  • 0,25 st rode peper
  • 0,5 st knoflookteen
  • 2 el pasta kookwater

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Kom
Hapjespan Kookpan
Kopje Rasp
Citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn. Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart.

STAP 3: Kook de spaghetti in 8-10 minuten beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 200 gr koolvisblokjes
  • 100 gr zeekraal
  • 1 st rode ui
  • 0,5 st citroen
  • 300 gr trostomaten
  • 200 gr volkoren spaghetti
  • 0,5 st rode peper
  • 1 st knoflookteen
  • 4 el pasta kookwater

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Kom
Hapjespan Kookpan
Kopje Rasp
Citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn. Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart.

STAP 3: Kook de spaghetti in 8-10 minuten beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr koolvisblokjes
  • 150 gr zeekraal
  • 1,5 st rode ui
  • 0,75 st citroen
  • 450 gr trostomaten
  • 300 gr volkoren spaghetti
  • 0,75 st rode peper
  • 1,5 st knoflookteen
  • 6 el pasta kookwater

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Kom
Hapjespan Kookpan
Kopje Rasp
Citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn. Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart.

STAP 3: Kook de spaghetti in 8-10 minuten beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.

Spaghetti met koolvis, zeekraal en tomaten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 400 gr koolvisblokjes
  • 200 gr zeekraal
  • 2 st rode ui
  • 1 st citroen
  • 600 gr trostomaten
  • 400 gr volkoren spaghetti
  • 1 st rode peper
  • 2 st knoflookteen
  • 8 el pasta kookwater

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Kom
Hapjespan Kookpan
Kopje Rasp
Citruspers

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. 

STAP 2: Was de zeekraal en verwijder houtige uiteinden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Maak de rode peper en knoflook schoon en snijd fijn. Was de tomaten en snijd ze fijn. Houd de stukjes tomaat met het vocht in een kom apart.

STAP 3: Kook de spaghetti in 8-10 minuten beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Dep de visblokjes droog en kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de visblokjes in 3-5 minuten mooi bruin. Haal de visblokjes uit de pan en houd apart.

STAP 5: Bak nu de knoflook, ui en peper 1-2 minuten. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 3-4 minuten inkoken. Voeg de zeekraal en spaghetti toe en meng goed. Proef en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken.

STAP 6: Verdeel de pasta en visblokjes over de borden en maak het gerecht af met wat rasp en sap van de citroen.