Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 1 stuks rundertartaar
  • 300 gram spinazie
  • 0,5 stuks aubergine
  • 150 gram tomaat
  • 1 stuks eieren
  • 1 stuks eiwit
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 stuks rode ui
  • 75 gram couscous
  • 50 gram feta
  • 3 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 2 stuks rundertartaar
  • 200 gram spinazie
  • 1 stuks aubergine
  • 300 gram tomaat
  • 2 stuks eieren
  • 2 stuks eiwit
  • 200 ml groentebouillon
  • 2 stuks rode ui
  • 150 gram couscous
  • 100 gram feta
  • 5 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 3 stuks rundertartaar
  • 300 gram spinazie
  • 2 stuks aubergine
  • 400 gram tomaat
  • 3 stuks eieren
  • 2 stuks eiwit
  • 300 ml groentebouillon
  • 3 stuks rode ui
  • 225 gram couscous
  • 150 gram feta
  • 8 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 4 stuks rundertartaar
  • 400 gram spinazie
  • 2 stuks aubergine
  • 600 gram tomaat
  • 4 stuks eieren
  • 2 stuks eiwit
  • 400 ml groentebouillon
  • 4 stuks rode ui
  • 300 gram couscous
  • 200 gram feta
  • 10 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 5 stuks rundertartaar
  • 500 gram spinazie
  • 3 stuks aubergine
  • 700 gram tomaat
  • 5 stuks eieren
  • 3 stuks eiwit
  • 500 ml groentebouillon
  • 5 stuks rode ui
  • 375 gram couscous
  • 250 gram feta
  • 13 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met rundertartaar Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 6 stuks rundertartaar
  • 600 gram spinazie
  • 4 stuks aubergine
  • 800 gram tomaat
  • 6 stuks eieren
  • 4 stuks eiwit
  • 600 ml groentebouillon
  • 6 stuks rode ui
  • 450 gram couscous
  • 300 gram feta
  • 16 takjes marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie, rundertartaar en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het tartaartje 1 á 2 minuten per kant aan zodat hij rood blijft vanbinnen.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui voor 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel voor 5 minuten doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraan en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, leg in het midden de aangebakken tartaartjes, maak ernaast 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.