Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 1 stuks aubergine
  • 200 gram tomaat
  • 50 gram babyleaf sla
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 stuks portobello
  • 1 stuks rode ui
  • 75 gram couscous
  • 75 gram tofu
  • 3 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.

Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 400 gram tomaat
  • 100 gram babyleaf sla
  • 200 ml groentebouillon
  • 2 stuks portobello
  • 2 stuks rode ui
  • 150 gram couscous
  • 150 gram tofu
  • 5 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.

Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 600 gram tomaat
  • 150 gram babyleaf sla
  • 300 ml groentebouillon
  • 3 stuks portobello
  • 3 stuks rode ui
  • 225 gram couscous
  • 225 gram tofu
  • 5 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.

Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 800 gram tomaat
  • 200 gram babyleaf sla
  • 400 ml groentebouillon
  • 4 stuks portobello
  • 4 stuks rode ui
  • 300 gram couscous
  • 300 gram tofu
  • 8 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.

Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 1 kg tomaat
  • 250 gram babyleaf sla
  • 500 ml groentebouillon
  • 5 stuks portobello
  • 5 stuks rode ui
  • 375 gram couscous
  • 375 gram tofu
  • 7 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.

Shakshuka met portobello, couscous en tofu Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 4 stuks aubergine
  • 1,2 kg tomaat
  • 300 gram babyleaf sla
  • 600 ml groentebouillon
  • 6 stuks portobello
  • 6 stuks rode ui
  • 450 gram couscous
  • 450 gram tofu
  • 8 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, portobello, couscous en tofu

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes, ris de blaadjes van de marjoraan en snijd de porto bello in vier partjes.

Was daarna de spinazie grondig in koud water 

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan en leg hierop de 2 portobello’s, maak ernaast 2 kuiltjes en leg hierin de tofu.

Plaats de pan in de oven voor 15 minuten tot de portobello partjes gaar zijn en de tofu een beetje begint te verkleuren.

Garneer de shakshuka als hij klaar is af met de babyslamix.