Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 100 gram spinazie
  • 1 stuks aubergine
  • 200 gram tomaten
  • 1 stuks rode ui
  • 1 stuks eieren
  • 1 stuks eiwit
  • 100 ml groentebouillon
  • 75 gram couscous
  • 50 gram feta
  • 3 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 200 gram spinazie
  • 2 stuks aubergine
  • 400 gram tomaten
  • 2 stuks rode ui
  • 2 stuks eieren
  • 2 stuks eiwit
  • 200 ml groentebouillon
  • 150 gram couscous
  • 100 gram feta
  • 5 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 300 gram spinazie
  • 3 stuks aubergine
  • 600 gram tomaten
  • 3 stuks rode ui
  • 3 stuks eieren
  • 3 stuks eiwit
  • 300 ml groentebouillon
  • 225 gram couscous
  • 150 gram feta
  • 8 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 400 gram spinazie
  • 4 stuks aubergine
  • 800 gram tomaten
  • 4 stuks rode ui
  • 4 stuks eieren
  • 4 stuks eiwit
  • 400 ml groentebouillon
  • 300 gram couscous
  • 200 gram feta
  • 10 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 500 gram spinazie
  • 5 stuks aubergine
  • 1 kg tomaten
  • 5 stuks rode ui
  • 5 stuks eieren
  • 5 stuks eiwit
  • 500 ml groentebouillon
  • 375 gram couscous
  • 250 gram feta
  • 13 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 600 gram spinazie
  • 6 stuks aubergine
  • 1,2 kg tomaten
  • 6 stuks rode ui
  • 6 stuks eieren
  • 6 stuks eiwit
  • 600 ml groentebouillon
  • 450 gram couscous
  • 300 gram feta
  • 15 tak marjoraan

Benodigdheden

Benodigdheden: ovenvaste pan

Beschrijving

Shakshuka met aubergine, spinazie en feta

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Snijd de aubergine en tomaat in blokjes en ris de blaadjes van de marjoraan.

Was daarna de spinazie grondig in koud water.

Verwarm een scheutje olijfolie in een ovenvaste pan, en fruit hierin de rode ui 1 minuut aan.

Voeg de aubergine en de tomaat toe en laat het geheel 5 minuut doorbakken.

Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Voeg daarna de groentebouillon, de blaadjes marjoraam en de couscous toe en meng deze goed door.

Maak de gebakken groenten glad in de pan, maak 2 kuiltjes en breek hierin de eitjes en het eiwit.

Brokkel als laatste de feta over de shaksuka en plaats in de oven voor 15 minuten.