Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 1 stuks varkenslapjes
  • 100 gram lamsoren
  • 200 gram trostomaten
  • 65 gram volkoren fusili
  • 1 teen knoflook
  • 5 blaadjes salie
  • 2 plakjes serranoham
  • 1 st rode ui

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 2 stuks varkenslapjes
  • 150 gram lamsoren
  • 300 gram trostomaten
  • 1 stuks rode ui
  • 125 gram volkoren fusili
  • 2 tenen knoflook
  • 10 blaadjes salie
  • 4 plakjes serranoham

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 3 stuks varkenslapjes
  • 200 gram lamsoren
  • 400 gram trostomaten
  • 1,5 stuks rode ui
  • 190 gram volkoren fusili
  • 3 tenen knoflook
  • 15 blaadjes salie
  • 6 plakjes serranoham

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 4 stuks varkenslapjes
  • 300 gram lamsoren
  • 500 gram trostomaten
  • 2 stuks rode ui
  • 250 gram volkoren fusili
  • 4 tenen knoflook
  • 20 blaadjes salie
  • 8 plakjes serranoham

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 5 stuks varkenslapjes
  • 350 gram lamsoren
  • 600 gram trostomaten
  • 2,5 stuks rode ui
  • 315 gram volkoren fusili
  • 5 tenen knoflook
  • 25 blaadjes salie
  • 10 plakjes serranoham

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 6 stuks varkenslapjes
  • 400 gram lamsoren
  • 700 gram trostomaten
  • 3 stuks rode ui
  • 380 gram volkoren fusili
  • 6 tenen knoflook
  • 30 blaadjes salie
  • 12 plakjes serranoham

Beschrijving

Saltimbocca met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Houd per persoon 2 blaadjes salie achter en snijd de rest in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruid het varkenslapje met peper en zout, leg hierop de achtergehouden salieblaadjes en pak ieder varkenslapje in met 2 plakken serrranoham.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak het ingepakte varkenslapje (saltimbocca) om en om gaar in 4 minuten.

Haal het gebakken vlees uit de pan en roerbak de lamsoren in dezelfde pan gaar in 1 minuut.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak ze met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta met de doorgesneden saltimbocca.