Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 st runder chipolata
  • 150 gr paddenstoelenmix
  • 1 st rode ui
  • 15 gr geraspte mozzarella
  • 200 gr zoete aardappel
  • 40 gr mizuna
  • 1 el olijfolie voor dressing
  • 1 tl mosterd
  • 1/2 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade

Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 4 st runder chipolata
  • 300 gr paddenstoelenmix
  • 1 st rode ui
  • 25 gr geraspte mozzarella
  • 400 gr zoete aardappel
  • 75 gr mizuna
  • 1 el olijfolie voor dressing
  • 1 tl mosterd
  • 1/2 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade

Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 6 st runder chipolata
  • 500 gr paddenstoelenmix
  • 1 st rode ui
  • 40 gr geraspte mozzarella
  • 600 gr zoete aardappel
  • 100 gr mizuna
  • 1 1/2 el olijfolie voor dressing
  • 1 1/2 tl mosterd
  • 1 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade

Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 8 st runder chipolata
  • 600 gr paddenstoelenmix
  • 2 st rode ui
  • 50 gr geraspte mozzarella
  • 800 gr zoete aardappel
  • 150 gr mizuna
  • 2 el olijfolie voor dressing
  • 2 tl mosterd
  • 1 1/2 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade

Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 10 st runder chipolata
  • 750 gr paddenstoelenmix
  • 2 st rode ui
  • 75 gr geraspte mozzarella
  • 1000 gr zoete aardappel
  • 200 gr mizuna
  • 2 1/2 el olijfolie voor dressing
  • 2 1/2 tl mosterd
  • 2 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade

Runderchipolata’s met zoete aardappelpuree Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Boerschappen's beste!,
  • Super simpel,
  • Gemak

Ingredienten

  • 12 st runder chipolata
  • 900 gr paddenstoelenmix
  • 2 st rode ui
  • 100 gr geraspte mozzarella
  • 1200 gr zoete aardappel
  • 250 gr mizuna
  • 3 el olijfolie voor dressing
  • 3 tl mosterd
  • 2 st sinaasappel

Benodigdheden

Benodigdheden
- 2 anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- stamper
- mengkom
– kookpan

 

Bereidingswijze

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Schil (indien gewenst) de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en de paddenstoelen in plakken. Was de mizuna

Kook de zoete aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten volledig gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Bak ondertussen de rode ui en paddenstoelen tot ze mooi bruin beginnen te kleuren en kruid met zout en peper. Bak in een andere pan de runderchipolata’s om en om in een scheutje olijfolie goudbruin en krokant. Reken ongeveer 4 a 5 minuten per kant.

Snijd de schil en het wit van de sinaasappel. Snijd in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op in een kommetje. Meng het sap met de mosterd en de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de mizuna met de dressing en de sinaasappelpartjes.

Stamp de zoete aardappelblokjes met de mozzarella tot een mooie puree en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de runderchipolata’s met de zoete aardappelpuree, paddenstoelen en de mizuna salade