Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 1 st speklapjes
  • 0,5 st prei
  • 1 st puntpaprika
  • 0,25 st lollo rosso
  • 25 gr crème fraîche
  • 100 gr volkoren fusilli
  • 0,25 kopje pasta kookvocht
  • 0,5 st gele ui
  • 15 gr peterselie
  • 1 el azijn
  • 3 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 2 st speklapjes
  • 1 st prei
  • 2 st puntpaprika
  • 0,5 st lollo rosso
  • 50 gr crème fraîche
  • 200 gr volkoren fusilli
  • 0,5 kopje pasta kookvocht
  • 1 st gele ui
  • 20 gr peterselie
  • 2 el azijn
  • 6 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 3 st speklapjes
  • 1,5 st prei
  • 3 st puntpaprika
  • 0,75 st lollo rosso
  • 75 gr crème fraîche
  • 300 gr volkoren fusilli
  • 0,75 kopje pasta kookvocht
  • 1,5 st gele ui
  • 25 gr peterselie
  • 3 el azijn
  • 9 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 4 st speklapjes
  • 2 st prei
  • 4 st puntpaprika
  • 1 st lollo rosso
  • 100 gr crème fraîche
  • 400 gr volkoren fusilli
  • 1 kopje pasta kookvocht
  • 2 st gele ui
  • 30 gr peterselie
  • 4 el azijn
  • 12 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 5 st speklapjes
  • 2,5 st prei
  • 5 st puntpaprika
  • 1,25 st lollo rosso
  • 125 gr crème fraîche
  • 500 gr volkoren fusilli
  • 1,25 kopje pasta kookvocht
  • 2,5 st gele ui
  • 35 gr peterselie
  • 5 el azijn
  • 15 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met spek, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 6 st speklapjes
  • 3 st prei
  • 6 st puntpaprika
  • 1,5 st lollo rosso
  • 150 gr crème fraîche
  • 600 gr volkoren fusilli
  • 1,5 kopje pasta kookvocht
  • 3 st gele ui
  • 40 gr peterselie
  • 6 el azijn
  • 18 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Dep de speklapjes droog en snijd in reepjes van 1 cm. Kruid met zout, zwarte peper en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de spekreepjes in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅓ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante spekreepjes en de laatste gehakte peterselie. Serveer samen met de salade.