Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 150 gr oesterzwammen
  • 0,5 st prei
  • 1 st puntpaprika
  • 0,25 st lollo rosso
  • 0,25 st ei
  • 0,5 st gele ui
  • 100 gr volkoren fusilli
  • 15 gr peterselie
  • 0,25 kopje pasta kookvocht
  • 1 el witte balsamico azijn
  • 3 el olijfolie
  • 25 gr crème fraîche
  • 2 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 300 gr oesterzwammen
  • 1 st prei
  • 2 st puntpaprika
  • 0,5 st lollo rosso
  • 0,5 st ei
  • 1 st gele ui
  • 200 gr volkoren fusilli
  • 20 gr peterselie
  • 0,5 kopje pasta kookvocht
  • 2 el witte balsamico azijn
  • 6 el olijfolie
  • 50 gr crème fraîche
  • 4 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 450 gr oesterzwammen
  • 1,5 st prei
  • 3 st puntpaprika
  • 0,75 st lollo rosso
  • 0,75 st ei
  • 1,5 st gele ui
  • 300 gr volkoren fusilli
  • 25 gr peterselie
  • 0,75 kopje pasta kookvocht
  • 3 el witte balsamico azijn
  • 9 el olijfolie
  • 75 gr crème fraîche
  • 6 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 600 gr oesterzwammen
  • 2 st prei
  • 4 st puntpaprika
  • 1 st lollo rosso
  • 1 st ei
  • 2 st gele ui
  • 400 gr volkoren fusilli
  • 30 gr peterselie
  • 1 kopje pasta kookvocht
  • 4 el witte balsamico azijn
  • 12 el olijfolie
  • 100 gr crème fraîche
  • 8 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 750 gr oesterzwammen
  • 2,5 st prei
  • 5 st puntpaprika
  • 1,25 st lollo rosso
  • 1,25 st ei
  • 2,5 st gele ui
  • 500 gr volkoren fusilli
  • 35 gr peterselie
  • 1,25 kopje pasta kookvocht
  • 5 el witte balsamico azijn
  • 15 el olijfolie
  • 125 gr crème fraîche
  • 10 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Romige fusilli met krokante oesterzwammen, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 900 gr oesterzwammen
  • 3 st prei
  • 6 st puntpaprika
  • 1,5 st lollo rosso
  • 1,5 st ei
  • 3 st gele ui
  • 600 gr volkoren fusilli
  • 40 gr peterselie
  • 1,5 kopje pasta kookvocht
  • 6 el witte balsamico azijn
  • 18 el olijfolie
  • 150 gr crème fraîche
  • 12 el panko of paneermeel

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
3 Diepe borden
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Doe bloem, ei en panko elk in een ander diep bord. Poets de oesterzwammen schoon, haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door de panko en kruid met peper en zout.

STAP 2: Verwarm een bakpan met een scheutje olijfolie. Bak de gepaneerde oesterzwammen in 8-10 minuten mooi krokant. Verwarm ook een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de crème fraîche en wat kookvocht toe aan de groenten in de hapjespan. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de krokante oesterzwammen en de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.