Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 65 gram zilvervliesrijst
  • 100 gram oesterzwammen
  • 1/2 stuk klein broccoli
  • 10 gram rendang pasta
  • 75 gram taugé
  • 1/4 stuks limoen
  • 10 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.

Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 125 gram zilvervliesrijst
  • 200 gram oesterzwammen
  • 1 klein broccoli
  • 20 gram rendang pasta
  • 150 gram taugé
  • 1/2 stuks limoen
  • 20 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.

Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 300 gram oesterzwammen
  • 1 middel broccoli
  • 40 gram rendang pasta
  • 200 gram taugé
  • 1/2 stuks limoen
  • 30 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.

Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 250 gram zilvervliesrijst
  • 400 gram oesterzwammen
  • 1 groot broccoli
  • 60 gram rendang pasta
  • 250 gram taugé
  • 1/2 stuks limoen
  • 40 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.

Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 325 gram zilvervliesrijst
  • 500 gram oesterzwammen
  • 2 middel broccoli
  • 80 gram rendang pasta
  • 300 gram taugé
  • 1 stuks limoen
  • 50 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.

Rendang van oesterzwam Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de rendang pasta vooral naar smaak toe. Blijf tijdens het toevoegen goed proeven of het niet te pittig wordt. Het zomerse weer heeft lang op zich laten wachten, dat betekent helaas ook dat de sperziebonen dit jaar later geoogst kunnen worden dan verwacht. In jouw box zit daarom broccoli. Het gerecht is er niet minder lekker om!

Ingredienten

  • 375 gram zilvervliesrijst
  • 600 gram oesterzwammen
  • 2 middel broccoli
  • 100 gram rendang pasta
  • 350 gram taugé
  • 1 stuks limoen
  • 60 gram geraspte kokos

Benodigdheden

2 kookpannen, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng 2 pannen met water en een snufje zout aan de kook. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken. Kook de broccoliroosjes 4 minuten in het kokende water, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

STAP 2 BAKKEN Scheur ondertussen de oesterzwammen in kleine stukken. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en bak er op middelhoog vuur de oesterzwammen in aan tot ze beginnen te kleuren.

STAP 3 TOEVOEGEN Voeg de rendang pasta toe, schep goed om en voeg een klein scheutje water toe. Voeg de broccoli roosjes toe en laat op een laag pitje nog 7-10 minuten smoren.

STAP 4 KOKEN Leg ondertussen de rijstbuiltjes in de pan met kokend water, kook 10 minuten en schep uit het water. Laat uitwasemen en knip dan het builtje open.

STAP 5 MARINEREN Doe de taugé in een kom, voeg er het rasp van de limoen aan toe en daarna het sap en kruid eventueel met zout en peper.

STAP 6 SERVEREN Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de rendang overheen. Verdeel er de aangemaakte taugé over en bestrooi met de geraspte kokos.