Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 3 stuks red carrot medaillons
  • 150 gram zoete aardappel gratin
  • 1 stuk (klein) broccoli
  • 15 gram bladselderij
  • 1/2 eetlepel mosterd
  • 5 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.

Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 6 stuks red carrot medaillons
  • 300 gram zoete aardappel gratin
  • 1 stuk (middel) broccoli
  • 30 gram bladselderij
  • 1 eetlepel mosterd
  • 10 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.

Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 9 stuks red carrot medaillons
  • 500 gram zoete aardappel gratin
  • 1 stuk (groot) broccoli
  • 30 gram bladselderij
  • 1 eetlepel mosterd
  • 15 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.

Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 12 stuks red carrot medaillons
  • 600 gram zoete aardappel gratin
  • 2 stuks (klein) broccoli
  • 40 gram bladselderij
  • 2 eetlepel mosterd
  • 20 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.

Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 15 stuks red carrot medaillons
  • 800 gram zoete aardappel gratin
  • 2 stuks (middel) broccoli
  • 40 gram bladselderij
  • 2 eetlepels mosterd
  • 25 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.

Redcarrot medaillons Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 18 stuks red carrot medaillons
  • 1000 gram zoete aardappel gratin
  • 2 stuks (groot) broccoli
  • 50 gram bladselderij
  • 2 eetlepels mosterd
  • 30 gram roomboter

Benodigdheden

 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1: VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovenwarmte aan. Plaats de gratin van zoete aardappel in de oven en laat in ongeveer 15-20 minuten goed warm worden en gratineren.

STAP 2: SNIJDEN Snijd de broccoli in zessen over de lengte. Verwarm een klontje roomboter in een hapjespan en voeg de broccoli toe.

STAP 3: AFBLUSSEN Blus af met een klein scheutje water en laat pruttelen tot al het vocht verdampt is. Bak nu de plakken broccoli tot ze mooi beginnen te kleuren en ietwat krokant worden.

STAP 4: TOEVOEGEN Snijd ondertussen de bladselderij fijn en voeg samen met een lekkere lepel mosterd toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

STAP 5: BAKKEN Verwarm, als de broccoli roostert, een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak de medaillons om en om tot ze mooi krokant zijn geworden.

STAP 6: SERVEREN Haal de gratin uit de oven en serveer met de krokant gebakken medaillons en de geroosterde broccoli.