Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 100 gr paneer
  • 100 gr volkoren couscous
  • 1 st paprika
  • 150 gr trostomaten
  • 1/2 st rode ui
  • 1 st knoflookteen
  • 1/2 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous

Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 200 gr paneer
  • 200 gr volkoren couscous
  • 2 st paprika
  • 300 gr trostomaten
  • 1 st rode ui
  • 2 st knoflookteen
  • 1/2 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous

Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr paneer
  • 300 gr volkoren couscous
  • 3 st paprika
  • 450 gr trostomaten
  • 1 st rode ui
  • 2 st knoflookteen
  • 1 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous

Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 400 gr paneer
  • 400 gr volkoren couscous
  • 4 st paprika
  • 600 gr trostomaten
  • 1 st rode ui
  • 3 st knoflookteen
  • 1 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous

Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 500 gr paneer
  • 500 gr volkoren couscous
  • 5 st paprika
  • 750 gr trostomaten
  • 2 st rode ui
  • 3 st knoflookteen
  • 2 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous

Red curry met paneer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 600 gr paneer
  • 600 gr volkoren couscous
  • 6 st paprika
  • 900 gr trostomaten
  • 2 st rode ui
  • 4 st knoflookteen
  • 2 kuipje currypasta

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 hapjespan met deksel
- 1 anti-aanbakpan
- 1 kookpan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Maak de knoflook en de rode ui schoon en snipper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de paprika in blokjes. Breng alvast een pan met water aan de kook voor de couscous

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de knoflook met de rode ui in aan. Voeg de rode curry pasta toe. Voeg de paprika blokjes toe en fruit enkele minuten mee.

Blus het geheel af met de blokjes tomaat en water. Breng aan de kook, draai het vuur iets lager en doe een deksel op de pan. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de paneer in stukjes. Verwarm net voordat de groente gaar zijn een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan. Bak er de paneer om en om mooi goudbruin in en kruid lichtjes met zout en peper.

Controleer of de curry voldoende gekruid is, voeg anders nog wat zout en peper toe.

Meng de gebakken paneer door de curry en serveer de curry met de couscous