Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 190 gram kipfilet
  • 1 stuks mini komkommer
  • 0,5 stuks koolrabi
  • 0,5 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 100 milliliter kookroom
  • 65 gram quinoa
  • 1 teen knoflook
  • 1 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.

Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 380 gram kipfilet
  • 2 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 200 milliliter kookroom
  • 125 gram quinoa
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.

Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 570 gram kipfilet
  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1,5 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 300 milliliter kookroom
  • 190 gram quinoa
  • 3 tenen knoflook
  • 2 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.

Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 760 gram kipfilet
  • 4 stuks mini komkommer
  • 2 stuks koolrabi
  • 2 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 400 milliliter kookroom
  • 250 gram quinoa
  • 4 tenen knoflook
  • 2 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.

Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 950 gram kipfilet
  • 5 stuks mini komkommer
  • 2,5 stuks koolrabi
  • 2,5 stuks peer
  • 300 gram spinazie
  • 500 milliliter kookroom
  • 315 gram quinoa
  • 5 tenen knoflook
  • 3 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.

Quinoasalade met romige kip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1140 gram kipfilet
  • 6 stuks mini komkommer
  • 3 stuks koolrabi
  • 3 stuks peer
  • 400 gram spinazie
  • 600 milliliter kookroom
  • 380 gram quinoa
  • 6 tenen knoflook
  • 4 stuks gele ui

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet, knoflook en ui gaar in 4 minuten.

Voeg de kookroom toe en laat dit 1 minuut doorkoken en breng de roomsaus op smaak met peper en zout.

Was de spinazie grondig, verdeel over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en schep hierover de kip met de ui en de roomsaus.