Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks mini komkommer
  • 0,5 stuks koolrabi
  • 0,5 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 1 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 65 gram quinoa
  • 1 teen knoflook
  • 25 gram pittenmix
  • 10 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.

Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 1 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 125 gram quinoa
  • 2 tenen knoflook
  • 50 gram pittenmix
  • 20 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.

Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1,5 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 2 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 190 gram quinoa
  • 3 tenen knoflook
  • 75 gram pittenmix
  • 30 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.

Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks mini komkommer
  • 2 stuks koolrabi
  • 2 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 2 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 250 gram quinoa
  • 4 tenen knoflook
  • 100 gram pittenmix
  • 40 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.

Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks mini komkommer
  • 2,5 stuks koolrabi
  • 2,5 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 3 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 315 gram quinoa
  • 5 tenen knoflook
  • 125 gram pittenmix
  • 50 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.

Quinoasalade met koolrabi en peer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks mini komkommer
  • 3 stuks koolrabi
  • 3 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 4 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 380 gram quinoa
  • 6 tenen knoflook
  • 150 gram pittenmix
  • 60 gram amandelen
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. 

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Rooster in de tussentijd de pitten en amandelen in een droge bakpan al roerend tot ze licht beginnen te verkleuren, dit duurt niet lang.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten.

Schep dan de warme ui met de balsamico dressing over de salade.

Garneer de salade af met de pittenmix.