Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks mini komkommer
  • 0,5 stuks koolrabi
  • 0,5 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 1 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 65 gram quinoa
  • 1 teen knoflook
  • 75 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 25 milliliter balsamicoazijn
  • 50 milliliter olijfolie
  • 10 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.

Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 1 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 125 gram quinoa
  • 2 tenen knoflook
  • 150 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 50 milliliter balsamicoazijn
  • 100 milliliter olijfolie
  • 20 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.

Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 stuks koolrabi
  • 1,5 stuks peer
  • 100 gram spinazie
  • 2 stuks gele ui
  • 1 bakje purple cress
  • 190 gram quinoa
  • 3 tenen knoflook
  • 225 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 75 milliliter balsamicoazijn
  • 150 milliliter olijfolie
  • 30 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.

Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks mini komkommer
  • 2 stuks koolrabi
  • 2 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 2 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 250 gram quinoa
  • 4 tenen knoflook
  • 300 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 100 milliliter balsamicoazijn
  • 200 milliliter olijfolie
  • 40 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.

Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks mini komkommer
  • 2,5 stuks koolrabi
  • 2,5 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 3 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 315 gram quinoa
  • 5 tenen knoflook
  • 375 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 125 milliliter balsamicoazijn
  • 250 milliliter olijfolie
  • 50 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.

Quinoasalade met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

20 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks mini komkommer
  • 3 stuks koolrabi
  • 3 stuks peer
  • 200 gram spinazie
  • 4 stuks gele ui
  • 2 bakjes purple cress
  • 380 gram quinoa
  • 6 tenen knoflook
  • 450 gram blauw kaas (of geitenkaas)
  • 150 milliliter balsamicoazijn
  • 300 milliliter olijfolie
  • 60 gram amandelen

Benodigdheden

Kookpan 2 x, bakpan, dunschiller of kaasschaaf

Bereidingswijze

Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes van 1 x 1 cm.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de koolrabiblokjes toe aan de quinoa.

Pel de knoflook en de ui, hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen.

Schaaf daarna de mini komkommers in linten met een dunschiller. Knip de cress af.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in lange dunne partjes.

Giet de koolrabiblokjes met de quinoa af en spoel kort af onder de kraan en laat het uitlekken.

Verwarm in een bakpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui kort aan. Haal 1 minuut van het vuur en voeg de balsamico en de olijfolie toe. Laat dit enkele minuten trekken.

Was de spinazie grondig, verdeel de spinazie over de borden en schep de gekookte quinoa met koolrabi hierover.

Verdeel hierover de peer en de komkommerlinten en brokkel hierover de blauwe kaas.

Schep als laatste de warme ui met de balsamico dressing over de salade en garneer met de amandelen en de cress.