Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 75 gr gerookte forel
  • 25 gr babyleaf mix
  • 1 klein st broccoli
  • 1 sachet citroenolie
  • 0,5 st ui
  • 15 gr dragon
  • 100 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 150 gr gerookte forel
  • 50 gr babyleaf mix
  • 1 klein st broccoli
  • 2 sachets citroenolie
  • 1 st ui
  • 20 gr dragon
  • 200 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 225 gr gerookte forel
  • 75 gr babyleaf mix
  • 1 middel st broccoli
  • 3 sachets citroenolie
  • 1,5 st ui
  • 25 gr dragon
  • 300 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr gerookte forel
  • 100 gr babyleaf mix
  • 2 klein st broccoli
  • 4 sachets citroenolie
  • 2 st ui
  • 30 gr dragon
  • 400 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 375 gr gerookte forel
  • 125 gr babyleaf mix
  • 1 groot st broccoli
  • 5 sachets citroenolie
  • 2,5 st ui
  • 35 gr dragon
  • 500 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Quinoa bowl met forel, broccoli en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 450 gr gerookte forel
  • 150 gr babyleaf mix
  • 2 middel st broccoli
  • 6 sachets citroenolie
  • 3 st ui
  • 40 gr dragon
  • 600 gr quinoa

Benodigdheden

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom

Bereidingswijze

STAP 1: reng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Breng een pan met 2x zoveel water als de hoeveelheid quinoa aan de kook. Voeg de quinoa toe en laat het ongeveer 10-12 minuten koken. De quinoa heeft het water opgenomen en is klaar om te serveren (giet eventueel overtollig water af).

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met citroenolie, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade samen met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.