Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 1 stuks portobello
  • 1/2 stuk broccoli
  • 200 gram krieltjes
  • 25 gram notenpesto
  • 125 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.

Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 2 stuks portobello
  • 1 stuk broccoli
  • 400 gram krieltjes
  • 50 gram notenpesto
  • 250 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.

Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 3 stuks portobello
  • 1 stuk broccoli
  • 600 gram krieltjes
  • 75 gram notenpesto
  • 375 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.

Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 4 stuks portobello
  • 1 1/2 stuk broccoli
  • 800 gram krieltjes
  • 100 gram notenpesto
  • 500 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.

Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 5 stuks portobello
  • 2 stuks broccoli
  • 1000 gram krieltjes
  • 115 gram notenpesto
  • 625 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.

Portobello steak met crispy krieltjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Gebruik eventueel de verse kruiden uit de kruidenbox! Zo kun je salie, rozemarijn, olijvenkruid of tijm mee bakken met de krieltjes.

Ingredienten

  • 6 stuks portobello
  • 2 stuks broccoli
  • 1200 gram krieltjes
  • 130 gram notenpesto
  • 750 gram roma pruim tomaten

Benodigdheden

Bakpan, grillpan, snijplank, mesje, vergiet, steelpan, ovenschaal.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een steelpan water met wat zout aan de kook. Was de krieltjes, broccoli en tomaatjes goed. Poets met keukenpapier de portobello's schoon. Halveer de tomaten. Verwijder de stelen van de portobello'se hak dit fijn.

STAP 2 : SNIJDEN Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaal samen met de tomaatjes. Meng de gehakte stelen met de notenpesto. Verdeel dit over de portobello's en giet 3 eetlepels water in de ovenschaal. Snijd het onderste stukje van de broccolisteel en vervolgens de hele broccoli met steel in parten

STAP 3 : KOKEN Kook de krieltjes in 10-15 min. gaar in de steelpan. Giet af en laat even uitwasemen. Kook de broccoli parten in 5 minuten beetgaar. Giet af en kruid met peper, zout en olijfolie.

STAP 4 : BAKKEN Bak ondertussen de portobello's en tomaatjes in circa 15 minuten gaar in de oven. Verwarm de bakpan op het vuur met een scheut olijfolie. Prak de krieltjes licht en kruid met peper en zout. Bak de gegaarde krieltjes mooi bruin in de bakpan.

STAP 5 : GRILLEN Grill de broccoli parten in de grillpan.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de broccoli en gebakken krieltjes over een mooie schaal en serveer samen met de portobello's en tomaat.