Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuk portobello
  • 1 stuk eieren
  • 75 gram cherry tomaat
  • 1/2 stuk mini komkommer
  • 50 gram groene asperges
  • 1/2 stuk aubergine
  • 1/2 teen knoflook
  • 1 stuk broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.

Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks portobello
  • 2 stuks eieren
  • 150 gram cherry tomaat
  • 1 stuk mini komkommer
  • 100 gram groene asperges
  • 1 stuk aubergine
  • 1 teen knoflook
  • 2 stuks broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.

Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks portobello
  • 3 stuks eieren
  • 225 gram cherry tomaat
  • 1 stuk mini komkommer
  • 150 gram groene asperges
  • 1 1/2 stuks aubergine
  • 1 1/2 tenen knoflook
  • 3 stuks broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.

Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks portobello
  • 4 stuks eieren
  • 300 gram cherry tomaat
  • 2 stuk mini komkommer
  • 200 gram groene asperges
  • 2 stuks aubergine
  • 2 tenen knoflook
  • 4 stuks broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.

Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks portobello
  • 5 stuks eieren
  • 375 gram cherry tomaat
  • 2 stuks mini komkommer
  • 250 gram groene asperges
  • 2 1/2 stuks aubergine
  • 2 1/2 tenen knoflook
  • 5 stuks broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.

Portobello buns met spiegelei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks portobello
  • 6 stuks eieren
  • 450 gram cherry tomaat
  • 2 stuks mini komkommer
  • 300 gram groene asperges
  • 3 stuks aubergine
  • 3 tenen knoflook
  • 6 stuks broodje

Benodigdheden

Snijplank en mesje, ovenrooster, staafmixer/blender, grillpan/BBQ, bakpan, tang en rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de grillpan rustig. Poets de portobello voorzichtig met een papiertje. Was de asperges, aubergine, komkommer, en tomaat goed. Pel de knoflook. 

Voor de knoflookolie: rasp de knoflook fijn en meng met olie. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Snijd de aubergine kruislings in, smeer in met knoflookolie en kruid met peper & zout.

STAP 3 BAKKEN Bak de aubergine in oven voor 10 à 12 minuten. STAP 4 TOEVOEGEN/PUREREN Voor de Baba Ganoush: laat de aubergine rustig afkoelen en pureer met de staafmixer of blender. Kruid met knoflookolie, peper en zout.

STAP 5 GRILLEN Kruid de portobello burgers en asperges met peper, zout en olijfolie. Grill de burgers 2 á 3 minuten per kant. Grill de asperges in 3 minuten mooi en snijd door de helft en grill vervolgens de broodjes 2 minuten. Bak ondertussen de spiegeleitjes.

STAP 6 SERVEREN Beleg de broodjes in deze volgorde: een lepel Baba Ganoush, portobello, tomaat, komkommer, gegrilde asperges, gebakken ei en sluit af met nog een lepel Baba Ganoush.