Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 stuks pita's
  • 90 gram vega shoarma
  • 1/2 stuks mini komkommer
  • 100 gram tomaten
  • 1/2 stuk knoflookteen
  • 1/2 stuk rode ui
  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 50 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij

Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 4 stuks pita's
  • 180 gram vega shoarma
  • 1 stuk mini komkommer
  • 200 gram tomaten
  • 1 stuk knoflookteen
  • 1 stuk rode ui
  • 75 gram Griekse yoghurt
  • 100 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij

Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 6 stuks pita's
  • 270 gram vega shoarma
  • 2 stuks mini komkommer
  • 300 gram tomaten
  • 2 stuks knoflookteen
  • 1 stuk rode ui
  • 100 gram Griekse yoghurt
  • 150 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij

Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 8 stuks pita's
  • 360 gram vega shoarma
  • 2 stuks mini komkommer
  • 400 gram tomaten
  • 2 stuks knoflookteen
  • 1 1/2 stuks rode ui
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 200 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij

Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 10 stuks pita's
  • 500 gram vega shoarma
  • 3 stuks mini komkommer
  • 500 gram tomaten
  • 3 stuks knoflookteen
  • 2 stuks rode ui
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 250 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij

Pita ‘shoarma’ Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 12 stuks pita's
  • 600 gram vega shoarma
  • 3 stuks mini komkommer
  • 600 gram tomaten
  • 3 stuks knoflookteen
  • 2 stuks rode ui
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 300 gram mizuna

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bakplaat, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in zo dun mogelijke ringen. Was de komkommer en tomaat.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de helft van de komkommer in blokjes en de rest in plakjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Hak de tomaten in grove stukken en maak lichtjes aan met een beetje olie, peper en zout

STAP 3 MENGEN Meng de yoghurt met de komkommerblokjes en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper

STAP 4 BAKKEN Leg de pitabroodjes op een bakplaat, besprenkel lichtjes met een beetje water. Bak de pita's broodjes volgende de aangegeven tijd op de verpakking.

STAP 5 BAKKEN bakken Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak er de vegan shoarmareepjes en de helft van de rode ui in aan in tot ze lekker gebakken zijn.

STAP 6 SERVEREN Haal de broodjes uit de oven, snijd helemaal open en smeer de bodem lichtjes in met een beetje van de tzatziki, verdeel er de tomaat en de komkommer over. Leg er de gebakken shoarma op en top met de ui ringen en de mizuna. Serveer de rest van de tzatziki er apart bij