Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 125 gram gemengd gehakt
  • 75 gram linguine
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1/2 stuk gele ui
  • 1/2 stuk prei
  • 150 gram kastanje champignons
  • 1/2 pot sugo napolitana
  • 50 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 250 gram gemengd gehakt
  • 150 gram linguine
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 stuk gele ui
  • 1 stuk prei
  • 250 gram kastanje champignons
  • 2/3 pot sugo napolitana
  • 75 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 375 gram gemengd gehakt
  • 225 gram linguine
  • 300 stengels bleekselderij
  • 1 1/2 stuks gele ui
  • 1 1/2 stuks prei
  • 400 gram kastanje champignons
  • 1 pot sugo napolitana
  • 100 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 500 gram gemengd gehakt
  • 300 gram linguine
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 stuks gele ui
  • 2 stuks prei
  • 500 gram kastanje champignons
  • 1 1/2 pot sugo napolitana
  • 150 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 625 gram gemengd gehakt
  • 375 gram linguine
  • 5 stengels bleekselderij
  • 2 1/2 stuks gele ui
  • 2 1/2 stuks prei
  • 650 gram kastanje champignons
  • 2 potten sugo napolitana
  • 200 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Pasta Bolognese Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Zowel de stengels als de bladeren kun je eten van een bleekselderij. Snijd de stengels in stukjes en trek de harde nerven van de stengels af. Je kunt de stengels ook schillen met een dunschiller.

Ingredienten

  • 750 gram gemengd gehakt
  • 450 gram linguine
  • 6 stengels bleekselderij
  • 3 stuks gele ui
  • 3 stuks prei
  • 750 gram kastanje champignons
  • 2 potten sugo napolitana
  • 250 gram belegen kaas

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, snijplank, mesje, vergiet & rasp

Bereidingswijze

Breng een flinke hoeveelheid water in een kookpan met een snufje zout aan de kook. Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de bleekselderij fijn, zie tip. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Verwarm een scheutje olijfolie in de anti aanpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze beginnen te kleuren en het vocht loslaten. Laat bakken tot het vocht is verdampt. Voeg de ui, de bleekselderij en de prei toe en smoor 5 minuten. Voeg na 5 minuten het gehakt toe.

Kook ondertussen de pasta in 10 minuten al dente in het kokende water, giet af en laat goed uitlekken.

Blus de groenten af met de sugo, breng aan de kook en laat enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voeg de pasta toe en meng goed door. Rasp de kaas.

Dresseer de pasta in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.