Parelcouscoussalade met groene paprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 1 st groene paprika
  • 150 gr romatomaten
  • 5 gr verse bieslook
  • 100 gr vegan feta
  • 75 gr volkoren parelcouscous
  • 2 el balsamocosiroop of -crème
  • 1 el olijfolie
  • 0.5 st rode ui

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, saladekom, kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Bereid de parelcouscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamicosiroop, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de vegan feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscoussalade met groene paprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 2 st groene paprika
  • 300 gr romatomaten
  • 10 gr verse bieslook
  • 200 gr vegan feta
  • 150 gr volkoren parelcouscous
  • 3 el balsamocosiroop of -crème
  • 2 el olijfolie
  • 1 st rode ui

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, saladekom, kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Bereid de parelcouscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamicosiroop, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de vegan feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscoussalade met groene paprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 3 st groene paprika
  • 450 gr romatomaten
  • 15 gr verse bieslook
  • 300 gr vegan feta
  • 225 gr volkoren parelcouscous
  • 4 el balsamocosiroop of -crème
  • 3 el olijfolie
  • 1.5 st rode ui

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, saladekom, kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Bereid de parelcouscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamicosiroop, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de vegan feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscoussalade met groene paprika Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 4 st groene paprika
  • 600 gr romatomaten
  • 20 gr verse bieslook
  • 400 gr vegan feta
  • 300 gr volkoren parelcouscous
  • 5 el balsamocosiroop of -crème
  • 4 el olijfolie
  • 2 st rode ui

Benodigdheden

Snijplank, mes, vergiet, saladekom, kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Bereid de parelcouscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamicosiroop, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de vegan feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.