Parelcouscous salade met feta en balsamico glaze Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 80 gr geitenfeta
  • 1 st groene paprika
  • 0,5 st rode ui
  • 150 gr San Marzano tomaten
  • 5 gr Bieslook
  • 75 gr volkoren parelcouscous
  • 1 st balsamicoglaze
  • 1 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Saladekom
Kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Let op dat je de uien in twee recepten gebruikt deze week. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Kook de parelcouscous in ca. 10 minuten gaar.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamico glaze, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscous salade met feta en balsamico glaze Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 160 gr geitenfeta
  • 2 st groene paprika
  • 1 st rode ui
  • 300 gr San Marzano tomaten
  • 10 gr Bieslook
  • 150 gr volkoren parelcouscous
  • 2 st balsamicoglaze
  • 2 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Saladekom
Kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Let op dat je de uien in twee recepten gebruikt deze week. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Kook de parelcouscous in ca. 10 minuten gaar.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamico glaze, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscous salade met feta en balsamico glaze Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 240 gr geitenfeta
  • 3 st groene paprika
  • 1,5 st rode ui
  • 450 gr San Marzano tomaten
  • 15 gr Bieslook
  • 225 gr volkoren parelcouscous
  • 3 st balsamicoglaze
  • 3 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Saladekom
Kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Let op dat je de uien in twee recepten gebruikt deze week. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Kook de parelcouscous in ca. 10 minuten gaar.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamico glaze, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.

Parelcouscous salade met feta en balsamico glaze Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 320 gr geitenfeta
  • 4 st groene paprika
  • 2 st rode ui
  • 600 gr San Marzano tomaten
  • 20 gr Bieslook
  • 300 gr volkoren parelcouscous
  • 4 st balsamicoglaze
  • 4 el olijfolie

Benodigdheden

Snijplank Mes
Vergiet Saladekom
Kookpan

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de parelcouscous.

STAP 2: Was de paprika, verwijder kroontje en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Let op dat je de uien in twee recepten gebruikt deze week. Was de tomaten en snijd in stukjes. Leg alles in een saladekom.

STAP 3: Kook de parelcouscous in ca. 10 minuten gaar.

STAP 4: Snijd de bieslook in dunne ringetjes. Let op dat je de bieslook in twee recepten gebruikt deze week.

STAP 5: Giet de parelcouscous af en voeg toe aan de saladekom. Meng de parelcouscous door de groenten en breng het geheel op smaak met balsamico glaze, de helft van de gesneden bieslook, olijfolie, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de lauwwarme couscoussalade over de borden. Brokkel er de feta overheen en maak het gerecht af met de achtergehouden bieslook.