Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 50 gr filodeeg
  • 150 gr heksenmix
  • 1/2 st rode ui
  • 1 st knoflook
  • 5 gr tijm
  • 50 ml slagroom
  • 50 gr slamix
  • 1 st eieren
  • 45 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.

Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 100 gr filodeeg
  • 300 gr heksenmix
  • 1 st rode ui
  • 1 st knoflook
  • 10 gr tijm
  • 100 ml slagroom
  • 100 gr slamix
  • 2 st eieren
  • 90 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.

Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 125 gr filodeeg
  • 500 gr heksenmix
  • 1 st rode ui
  • 2 st knoflook
  • 10 gr tijm
  • 150 ml slagroom
  • 100 gr slamix
  • 3 st eieren
  • 120 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.

Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 200 gr filodeeg
  • 600 gr heksenmix
  • 1 1/2 st rode ui
  • 2 st knoflook
  • 15 gr tijm
  • 200 ml slagroom
  • 150 gr slamix
  • 4 st eieren
  • 150 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.

Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 225 gr filodeeg
  • 800 gr heksenmix
  • 2 st rode ui
  • 3 st knoflook
  • 15 gr tijm
  • 250 ml slagroom
  • 150 gr slamix
  • 5 st eieren
  • 180 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.

Panquiche met paddenstoelen Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

TIP!
De gaartijd van de quiche is afhankelijk van hoe dik je deze maakt. Hoe dunner de quiche hoe sneller deze gaar is. Heb je geen vuurvaste pan? Maak de quiche dan in een brede springvorm en sla stap 4 dan over.

Ingredienten

  • 250 gr filodeeg
  • 900 gr heksenmix
  • 2 st rode ui
  • 4 st knoflook
  • 20 gr tijm
  • 300 ml slagroom
  • 200 gr slamix
  • 6 st eieren
  • 210 gr witte kaas

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 brede vuurvaste anti-aanbakpan
- bakpapier
- snijplank en mesje
- zeef of vergiet. 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Klop de slagroom met de eieren los in een kom en breng rijkelijk op smaak met zout en peper.. Verkruimel er de witte kaas doorheen.

Fruit in een hapjespan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en ris er de tijm bij. Laat 2 minuten smoren. Zet het vuur hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat bakken tot ze hun vocht beginnen los te laten. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Laat even uitlekken in een zeef.

Maak de pan schoon met een stukje keukenpapier. Leg een bakpapiertje in de pan en leg hierop de vellen filodeeg over elkaar in de pan, zodat de bodem geheel bedekt is en het deeg aan alle kanten wat uitsteekt. Verdeel de paddenstoelen over het filodeeg en giet het eierroommengel in de pan en vouw de deegflappen naar binnen.

Zet de pan op het vuur en laat op een hoog vuur 3-4 minuten goed doorwarmen. Daardoor wordt het deeg aan de onderkant extra krokant en zal de quiche ook sneller gaar zijn. (zie tip)

Plaats nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een scherp mesje of de quiche gaar is: als je erin prikt en het mesje komt er schoon uit, dan is de quiche gaar. Roer, terwijl de quiche bakt, de mosterd los met de olijfolie en kruid met zout en peper. Maak hiermee de salade aan.

Haal de quiche met een spatel voorzichtig uit de pan. Snijd in punten en serveer met de groene salade.