Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 100 gram vismix
  • 100 gram tomaatjes
  • 100 gram orzo
  • 1/4 stuk rode peper
  • 150 gram spinazie
  • 25 gram peterselie
  • 1/4 stuk citroen
  • 150 ml (vis)bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp

Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 200 gram vismix
  • 200 gram tomaatjes
  • 200 gram orzo
  • 1/2 stuk rode peper
  • 25 gram spinazie
  • 1 stuk citroen
  • 300 ml (vis)bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp

Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 300 gram vismix
  • 300 gram tomaatjes
  • 300 gram orzo
  • 3/4 stuk rode peper
  • 450 gram spinazie
  • 25 gram peterselie
  • 1 stuk citroen
  • 450 ml (vis)bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp

Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 400 gram vismix
  • 400 gram tomaatjes
  • 400 gram orzo
  • 1 stuk rode peper
  • 600 gram spinazie
  • 30 gram peterselie
  • 1 1/2 stuk citroen
  • 600 ml (vis) bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp

Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 500 gram vismix
  • 500 gram tomaatjes
  • 500 gram orzo
  • 1 1/4 stuk rode peper
  • 750 gram spinazie
  • 30 gram peterselie
  • 1 1/2 stuks citroen
  • 800 ml (vis)bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp

Orzo ovenschotel met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de peper naar smaak toe. Verwijder de zaadlijsten, dat maakt de peper minder pittig, maar nog wel smaakvol

Ingredienten

  • 600 gram vismix
  • 600 gram tomaatjes
  • 600 gram orzo
  • 1 1/2 stuks rode peper
  • 900 gram spinazie
  • 30 gram peterselie
  • 2 stuks citroen
  • 1000 ml (vis) bouillon

Benodigdheden

ovenschaal, waterkoker of kookpan, snijplank, dunschiller en mesje, rasp.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de waterkoker aan of breng water aan de kook. Dep de visstukjes droog. Kruid met peper en zout. Was de tomaten, spinazie en peterselie.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd in dunne reepjes. (was hierna goed je handen) Halveer de tomaten. Pluk en hak de peterselie.

STAP 3 : TOEVOEGEN Maak de bouillon met een bouillonblokje en het kokende water.

STAP 4 : MENGEN Verdeel de orzo over de ovenschaal en leg hierbij de de tomaten, peper en helft van peterselie. Voeg de (vis)bouillon toe.

STAP 5 : SNIJDEN Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Haal uit de oven en spatel de spinazie door de orzo. Verdeel de vis stukken erover en plaats terug in de oven voor 5 a 10 minuten.

STAP 6 SERVEREN Rasp de citroen en verdeel de orzo over de borden en dresseer met de overgebleven peterselie en wat citroenrasp