Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 0,5 beker Oosterscheldesoep
  • 1 stuks rode paprika
  • 1 stuks rode ui
  • 0,5 stuks zoete aardappel
  • 75 gram witte bonen
  • 100 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.

Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 beker Oosterscheldesoep
  • 2 stuks rode paprika
  • 1 stuks rode ui
  • 1 stuks zoete aardappel
  • 150 gram witte bonen
  • 200 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.

Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1,5 beker Oosterscheldesoep
  • 2 stuks rode paprika
  • 2 stuks rode ui
  • 1,5 stuks zoete aardappel
  • 225 gram witte bonen
  • 300 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.

Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 bekers Oosterscheldesoep
  • 4 stuks rode paprika
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks zoete aardappel
  • 300 gram witte bonen
  • 400 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.

Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2,5 beker Oosterscheldesoep
  • 5 stuks rode paprika
  • 4 stuks rode ui
  • 2,5 stuks zoete aardappel
  • 375 gram witte bonen
  • 500 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.

Oosterscheldesoep met zoete aardappel Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 bekers Oosterscheldesoep
  • 6 stuks rode paprika
  • 5 stuks rode ui
  • 3 stuks zoete aardappel
  • 450 gram witte bonen
  • 600 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met witte bonen, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep, het water en de uitgelekte witte bonen toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom.