Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 150 gr krieltjes
  • 1/2 st gele ui
  • 1/2 st paprika
  • 1/2 st prei
  • naar smaak zure room
  • 1/2 pot oosterscheldesoep
  • 100 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.

Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr krieltjes
  • 1/2 st gele ui
  • 1 st paprika
  • 1/2 st prei
  • naar smaak zure room
  • 1 pot oosterscheldesoep
  • 200 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.

Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 400 gr krieltjes
  • 1 st gele ui
  • 1 st paprika
  • 1 st prei
  • naar smaak zure room
  • 1 1/2 pot oosterscheldesoep
  • 300 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.

Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 500 gr krieltjes
  • 1 1/2 st gele ui
  • 2 st paprika
  • 1 1/2 st prei
  • naar smaak zure room
  • 250 pot oosterscheldesoep
  • 400 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.

Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 600 gr krieltjes
  • 2 st gele ui
  • 2 st paprika
  • 2 st prei
  • naar smaak zure room
  • 2 1/2 pot oosterscheldesoep
  • 500 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.

Oosterscheldesoep met vismix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 700 gr krieltjes
  • 2 st gele ui
  • 2 st paprika
  • 2 st prei
  • naar smaak zure room
  • 3 pot oosterscheldesoep
  • 600 gr vismix

Benodigdheden

benodigdheden
- 1 ovenschaal
- bakpan
- 1 hapjespan of soeppan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes en snijd de krieltjes door de helft en leg op een ovenschaal. Bestrooi met wat zout, peper en olie. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

Maak ondertussen de ui schoon en snipper niet te fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de prei in ringen en was goed.

Fruit in een ruime pan in wat olijfolie de ui, de paprika en de prei aan. Laat het 5 minuten smoren tot de prei goed geslonken is.

Blus af met de Oosterscheldesoep en verwarm tot aan het kookpunt. Laat 2 minuten rustig pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en bak de vis in 5 minuten goudbruin.

Schenk de soep met de groente in een bord en schep de aardappels Op de soep. Verdeel de vis over de borden en schep een flinke lepel zure room op de aardappels.