Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram kabeljauwfilet
  • 0,5 beker oosterscheldesoep
  • 1 stuks rode paprika
  • 1 stuks rode ui
  • 0,5 stuks zoete aardappel
  • 100 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.

Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram kabeljauwfilet
  • 1 beker oosterscheldesoep
  • 2 stuks rode paprika
  • 1 stuks rode ui
  • 1 stuks zoete aardappel
  • 200 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.

Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 450 gram kabeljauwfilet
  • 1,5 beker oosterscheldesoep
  • 2 stuks rode paprika
  • 2 stuks rode ui
  • 1,5 stuks zoete aardappel
  • 300 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.

Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 600 gram kabeljauwfilet
  • 2 bekers oosterscheldesoep
  • 4 stuks rode paprika
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks zoete aardappel
  • 400 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.

Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 750 gram kabeljauwfilet
  • 2,5 bekers oosterscheldesoep
  • 5 stuks rode paprika
  • 4 stuks rode ui
  • 2,5 stuks zoete aardappel
  • 500 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.

Oosterscheldesoep met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 900 gram kabeljauwfilet
  • 3 bekers oosterscheldesoep
  • 6 stuks rode paprika
  • 5 stuks rode ui
  • 2 stuks zoete aardappel
  • 600 ml water

Beschrijving

Oosterscheldesoep met kabeljauw, paprika en zoete aardappel

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 3 x 3 cm.

Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem daarna in grote blokjes van ongeveer 2 cm.

Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de soeppan en fruit hierin de rode ui. Voeg als de rode ui glazig is de zoete aardappel en de paprika toe en fruit dit 5 minuten aan op een middelmatig vuur.

Voeg na 5 minuten de beker soep en het water toe en laat dit enkele minuten doorkoken met de deksel op de pan tot het goed heet is.

Breng indien gewenst de soep verder op smaak met peper en zout.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan, kruid de visblokjes met peper en zout en bak deze in 3 minuten gaar.

Schep de goed gevulde soep in een brede kom en verdeel de blokjes gebakken vis erover.