Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 75 gram noedels
  • 1 stuk slavink
  • 75 gram taugé
  • 50 gram lamsoren
  • 125 gram waspeen
  • 1/2 stuk rode ui
  • 1/2 teen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 150 gram noedels
  • 2 stuks slavink
  • 150 gram taugé
  • 75 gram lamsoren
  • 250 gram waspeen
  • 1 stuk rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 225 gram noedels
  • 3 stuks slavink
  • 200 gram taugé
  • 100 gram lamsoren
  • 400 gram waspeen
  • 1 stuk rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 300 gram noedels
  • 4 stuks slavink
  • 250 gram taugé
  • 150 gram lamsoren
  • 500 gram waspeen
  • 2 stuk rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 1/2 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 375 gram noedels
  • 5 stuks slavink
  • 300 gram taugé
  • 175 gram lamsoren
  • 650 gram waspeen
  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 sachets woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Noedels met slavink Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Verhit het vet (het spek zal uitbakken dus gebruik niet te veel olie) en bak de slavinken rondom bruin. Zet het vuur lager en laat ze in 10 minuten gaar worden, keer ze regelmatig.

Ingredienten

  • 450 gram noedels
  • 6 stuks slavink
  • 350 gram taugé
  • 200 gram lamsoren
  • 800 gram waspeen
  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 sachets woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller & mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken

Maak de rode ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak op een middelhoog vuur om en om de slavinken mooi goudbruin. (zie tip) Voeg wanneer deze gaar zijn een klein beetje woksaus toe en laat glaceren.

Fruit ondertussen in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.

Blus af met de rest van de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten garen.