Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 75 gram noedels
  • 60 gram tofu reepjes
  • 75 gram taugé
  • 50 gram lamsoren
  • 125 gram waspeen
  • 1/2 stuk rode ui
  • 1/2 teen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.

Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 150 gram noedels
  • 120 gram tofu reepjes
  • 150 gram taugé
  • 75 gram lamsoren
  • 250 gram waspeen
  • 1 stuk rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.

Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 225 gram noedels
  • 180 gram tofu reepjes
  • 200 gram taugé
  • 100 gram lamsoren
  • 400 gram waspeen
  • 1 stuk rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 sachet woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.

Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 300 gram noedels
  • 220 gram tofu reepjes
  • 250 gram taugé
  • 150 gram lamsoren
  • 600 gram waspeen
  • 2 stuks rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 1/2 sachets woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.

Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 375 gram noedels
  • 280 gram tofu reepjes
  • 300 gram taugé
  • 175 gram lamsoren
  • 800 gram waspeen
  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 sachets woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.

Noedels met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

De lamsoren moet je een paar keer goed wassen met koud stromend water. Net zo lang totdat het water helder is als je het afgiet.

Ingredienten

  • 450 gram noedels
  • 360 gram tofu reepjes
  • 350 gram taugé
  • 20 gram lamsoren
  • 1000 gram waspeen
  • 3 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 sachets woksaus

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan,1 anti-aanbakpan, vergiet, snijplank, dunschiller en mesje

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels in 10 minuten gaar in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snipper beide fijn. Spoel de lamsoren even af onder de kraan en laat uitlekken. Maak de waspeen schoon en snijd de waspeen in plakjes.

Bak de tofureepjes in een klein beetje olie in een anti-aanbakpan lekker goudbruin en enigszins krokant.

Fruit in een hapjespan de rode ui met de knoflook aan en voeg de waspeen toe tot deze lichtjes beginnen te kleuren.

Blus af met de woksaus en schep er de noedels doorheen. Voeg de taugé en de lamsoren toe en breng het geheel eventueel op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten op laag vuur doorgaren.

Dresseer de noedels in diepe borden en verdeel er de gebakken tofu over.