Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks aubergine
  • 1 stuks Shanghai paksoi
  • 0,5 stuks gele ui
  • 100 gram gekookte linzen
  • 75 gram soba noedels
  • 0,25 bakje Madras curry pasta
  • 50 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.

Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 1 stuks gele ui
  • 200 gram gekookte linzen
  • 150 gram soba noedels
  • 0,5 bakje Madras curry pasta
  • 100 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.

Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 3 stuks Shanghai paksoi
  • 1,5 stuks gele ui
  • 300 gram gekookte linzen
  • 225 gram soba noedels
  • 0,75 bakje Madras curry pasta
  • 150 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.

Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 4 stuks Shanghai paksoi
  • 2 stuks gele ui
  • 400 gram gekookte linzen
  • 300 gram soba noedels
  • 1 bakje Madras curry pasta
  • 200 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.

Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 5 stuks Shanghai paksoi
  • 2,5 stuks gele ui
  • 500 gram gekookte linzen
  • 375 gram soba noedels
  • 1,25 bakje Madras curry pasta
  • 250 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.

Madras Noedels met Shanghai paksoi Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 6 stuks Shanghai paksoi
  • 3 stuks gele ui
  • 600 gram gekookte linzen
  • 450 gram soba noedels
  • 1,5 bakje Madras curry pasta
  • 300 milliliter kokoscrème

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

 

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken. Spoel de linzen af in een zeefje en zet apart.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. 

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en de kokoscrème. Voeg de linzen toe. 

STAP 4 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 5 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en schep er wat saus overheen.