Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 75 gram bruine rijstnoedels
  • 1/2 stuk aubergine
  • 100 gram kabeljauw
  • 1 stuk shanghai paksoi
  • 1/2 stuks gele ui
  • 25 gram volle yoghurt
  • 1/2 cup madras curry
  • 1/2 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.

Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 150 gram bruine rijstnoedels
  • 1 stuks aubergine
  • 200 gram kabeljauw
  • 2 stuks shanghai paksoi
  • 1/2 stuks gele ui
  • 50 gram volle yoghurt
  • 3/4 cup madras curry
  • 1 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.

Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 150225 gram bruine rijstnoedels
  • 2 stuks aubergine
  • 300 gram kabeljauw
  • 3 stuks shanghai paksoi
  • 1 stuks gele ui
  • 75 gram volle yoghurt
  • 1 cup madras curry
  • 1 1/2 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.

Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 300 gram bruine rijstnoedels
  • 2 stuks aubergine
  • 400 gram kabeljauw
  • 4 stuks shanghai paksoi
  • 2 stuks gele ui
  • 100 gram volle yoghurt
  • 1 1/2 cups madras curry
  • 2 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.

Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 375 gram bruine rijstnoedels
  • 3 stuks aubergine
  • 500 gram kabeljauw
  • 5 stuks shanghai paksoi
  • 2 stuks gele ui
  • 125 gram volle yoghurt
  • 1 2/3 cup madras curry
  • 2 1/2 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.

Madras noedels met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Je kunt de Shanghai paksoi ook apart bakken als het niet goed in de pan past. En deze later toevoegen.

Ingredienten

  • 450 gram bruine rijstnoedels
  • 3 stuks aubergine
  • 600 gram kabeljauw
  • 6 stuks shanghai paksoi
  • 2 stuks gele ui
  • 150 gram volle yoghurt
  • 2 cups madras curry
  • 3 dl water

Benodigdheden

1 kookpan, 1 hapjespan, 1 steelpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN : Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in het water, giet af en laat zeer goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN : Was ondertussen de groenten en snijd de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren. Snijd de kabeljauw in blokjes.

STAP 3 BAKKEN : Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er de ui in aan. Zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Bak de Shanghai paksoi even mee. Voeg de currypasta toe en meng door de groenten. Blus af met de yoghurt en het water.

STAP 4 BAKKEN : Bak ondertussen de kabeljauw blokjes goudbruin.

STAP 5 TOEVOEGEN : Schep de noedels door de gebakken groenten en warm even door.

STAP 6 SERVEREN : Verdeel de noedels over de borden en garneer met de gebakken vis.